Kiemelt hírek

Halmosi ismét a válogatottban

A Haladás játékosa az utóbbi időben jó formában futballozott, erre Egervári Sándor szövetségi kapitány is felfigyelt, így behívta a finnek elleni hazai EB-selejtezőre készülő válogatott keretébe.

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya behívta az október 11-i, finnek elleni EB-selejtezőre készülő nemzeti csapat keretébe a Haladás Sopron Bank játékosát, Halmosi Pétert.

– Nagyon örülök neki, én is csak pár perce tudtam meg a hírt – mondta a www.haladasfc.hu-nak Halmosi. – Az Izland elleni meccs előtt azt mondtam, hogy nem számítottam rá, hogy behívót kapok, most viszont megmondom őszintén, bíztam benne, hiszen Laczkó Zsolt Moldovában kisárgult, és korábban Egervári Sanyi bácsi azt mondta, rám bal bekként számít a válogatottnál. Várom már az összetartást, de egyelőre most még a Halira koncentrálok, hogy a Siófok ellen kijavítsuk ezt a hétvégi csúfos vereséget.

– Az utóbbi időben elég jó formában vagy, nem is biztos, hogy csak Laczó Zsolt eltiltása miatt kerültél képbe…

– Örülök neki, ha így látod. Én is úgy érzem, hogy nem vagyok rossz formában. Az viszont nagyon bánt, hogy a hétvégén rúghattam volna akár két gólt is, csak aztán az utolsó pillanatban mégis úgy döntöttem, hogy beadom. Utána bíztam benne, hogy lesz még lehetőségem gólt lőni, de sajnos már nem volt. Jó erőben érzem magam. Végigjátszottam három meccset a héten. Szerintem egyiken sem ment rosszul a játék. Ennek azért is örülök, mert nem mostanában volt nálunk szerda-szombat ritmus. Újpesten sem éreztem magam fáradtnak, de az tény, hogy hoztam egy-két olyan rossz döntést, amit nem kellett volna.

A magyar válogatott kerete

Kapusok: Király Gábor (1860 München, német), Bogdán Ádám (Bolton, angol), Csernyánszki Norbert (Paks)

Védők: Lázár Pál (Samsunspor, török), Varga József (Debrecen), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen, norvég), Juhász Roland (Anderlecht, belga), Vanczák Vilmos (Sion, svájci), Lipták Zoltán (klub nélkül), Halmosi Péter (Haladás)

Középpályások: Koman Vladimir (Sampdoria, olasz), Sándor György (Videoton), Elek Ákos (Videoton), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart, német), Gera Zoltán (WBA, angol), Dzsudzsák Balázs (Anzsi Mahacskala, orosz), Vadócz Krisztián (NEC Nijmegen, holland), Czvitkovics Péter (Kortrijk, belga)

Csatárok: Rudolf Gergely (Panathinaikosz, görög), Szabics Imre (Sturm Graz, osztrák), Priskin Tamás (Ipswich Town, angol)

Olvasói sztorik