Kiemelt hírek

Bíztatóak a látványos támadások

Kis Károly, a Paks edzője nagy mérkőzésre számít vasárnap a Diósgyőr ellen.

A helyszínen tekintette meg az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának nyitómérkőzését, a Siófok–Debrecen meccset Kis Károly, az MVM Paksi FC vezetőedzője. Együttese ebben a körben vasárnap lép pályára, amikor a Diósgyőri VTK-t fogadja. Erről, és a hétközi fölényes Ligakupa-sikerről is faggattuk a mestert.

– Siófok–Debrecen mérkőzés, a lelátón pedig a Paks edzője. Minden bizonnyal ellenfélnézőben!
– Igen, jövő héten játszunk a Debrecennel, ezért jöttünk el, megnézni a Loki csapatát – válaszolta a Rangadó.hu érdeklődésére Kis Károly.

– A hétközi Ligakupa-meccs különleges volt, hiszen 10-1-re nyertek a Szolnok ellen. Nem gyakran szerez egy csapat tíz gólt, akármelyik sorozatról legyen is szó.
– Igaz, hogy tíz gólt rúgni mindig dicséretes, ugyanakkor el kell mondanom, hogy a Szolnok erősen tartalékos összeállításban érkezett, ami azért meghatározta a mérkőzést, de annak örültem, hogy a csapat ennyi gólt tudott rúgni, és helyenként látványos támadásokat vezettünk, ez mindenképpen bíztató.

– Vasárnap a Diósgyőrt fogadják bajnoki meccsen, mit vár a találkozótól?
– Nagy mérkőzésre számítok, a Diósgyőr eddig jól szerepelt, nagyszerű külföldi játékosokat igazolt, és szervezetten játszik, de bízom benne, hogy otthon tudjuk tartani a három pontot, a kezdőcsapatot a szombati edzés után jelölöm ki.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik