Kiemelt hírek

Fokozatos jó teljesítmény kell!

Völgyi Dániel is úgy érzi, hogy eddig a ZTE ellen játszott legjobban a Győr.

Minden képzeletet és várakozást felülmúlóan kezdte a bajnokságot a Győri ETO FC, amely hét forduló után százszázalékos teljesítménnyel a tabella második helyén áll, és mindössze egy góllal szorul a listavezető Debrecen mögé. A Rangadónak nyilatkozó védő, a 24 éves Völgyi Dániel a rendkívül sikeres időszak közepette is higgadtan, visszafogottan, szerényen értékelte saját és együttese teljesítményét. Hangsúlyozta: fontos, hogy a játékosok tudnak egymásért küzdeni a pályán, és igyekeznek megfogadni edzőjük utasításait.

– Pazar teljesítménnyel kezdte a bajnokságot ön is, és a csapat is!
– Bár két meccsen lőttem három gólt, de fokozatos jó teljesítményre van szükség. A csapat mindig minden meccsen igyekszik győzni. Megfogadjuk Csertői Aurél tanácsait, és a legfőbb erényünk most szerintem az, hogy tudunk egymásért küzdeni – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére Völgyi Dániel.

– Csertői olykor a győztes meccsek után is hangsúlyozza, hogy van még javítanivaló a játékon, de legutóbb már kifejezetten elégedettnek tűnt!
– Még nem értékeltük teljesen a Zalaegerszeg elleni találkozót, de úgy érzem, tényleg ez volt az eddigi legjobb meccsünk. Nem csak a gólok miatt, hanem összességében a játékot tekintve is. Ezúttal sikerült a legtöbbet megvalósítanunk abból, amit az edzőnk kért.

– A bajnoki szünet miatt változott-e valamit az edzésprogramjuk a megszokotthoz képest?
– Semmit nem módosult, ugyanúgy edzünk, ugyanazt a programot csináljuk, persze erősebben. Készülünk a jövő heti, kaposvári mérkőzésre.

– Este a svédekkel játszik a magyar válogatott. Győrben szokott lenni közös meccsnézés?
– Nem, mert nálunk sok a külföldi játékos, aki vagy nézi, vagy nem. Általában mindenki otthon nézi a válogatott meccseket, én is, és biztos vagyok benne, hogy a többi magyar csapattársamat is érdekli.

A Tisza-partról a Rába-partra
A 24 éves Völgyi Dániel szülővárosában, Szegeden kezdett futballozni, majd a Vasas, az Újpest, és félévig kölcsönben a Paks játékosa is volt. 2007-ben igazolt Győrbe. Eddig összesen 111 élvonalbeli meccsen lépett pályára, 12 gólt lőtt. A jelenlegi idényben az ETO mind a hét mérkőzését végigjátszotta, már három gólnál tart. Korábban szinte minden korosztályos válogatottban szerepelt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik