Kiemelt hírek

„Nem vagyok valami nagy gólvágó!”

A Vasas és a Videoton ellen is fontos gólt szerző debreceni Kulcsár Tamás öt forduló után elégedetten értékelhet.

Kapcsolódó cikkek

Öt forduló után öt győzelemmel listavezető a Debreceni VSC-TEVA az OTP Bank Ligában. A hajdúságiak vasárnap a címvédő Videoton FC ellen győztek 2-1-re. A meccs első gólját, rögtön a kezdés után Kulcsár Tamás szerezte, aki a bajnokság legelső találatát is jegyzi, hiszen a nyitómeccsen ő lőtt először a Vasas kapujába. Mindezek ellenére rendkívül higgadtan, visszafogottan, tárgyilagosan értékelte saját szerepét, illetve együttese helyzetét a Rangadó.hu érdeklődésére.

– „Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod!” – énekli Halász Judit, de vajon más volt-e a nagy rivális Videoton legyőzése, mint az azt megelőző négy siker?
– Nem volt más, mert ahhoz, hogy sikeresek legyünk, mindenki ellen a legjobban kell szerepelnünk. A szurkolók szempontjából természetesen megkülönböztetett meccs volt, hiszen egy rangadóról van szó, kint volt tízezer ember, parádés volt a hangulat – mesélte a Rangadónak nyilatkozva a 29 éves középpályás, Kulcsár Tamás.

– Semmi buli vagy ünneplés?
– Ilyen szempontból sem volt kiemelve ez a találkozó. Közös vacsora minden meccs után van, természetesen ezúttal is sor került rá.

– Gondolom, a végelszámolás szempontjából ez is csak egy meccs volt a sok közül.
– Így van, hiszen nagyon messze még a bajnokság vége, sőt a közepe is. Én azt szoktam mondani, hogy ötfordulónként kell analizálni magunkat és többieket. Számunkra az első öt forduló nagyon jól sikerült.

– A Vasas ellen is a meccs elején szerzett gólt, és a Videoton ellen is. Ez lassacskán a specialitásává válik…
– Szó sincs róla! Nem vagyok valami nagy gólvágó. A csapat érdeme is, hogy sikerült betalálnom. Az mindenesetre biztos, hogy minden csapat számára demoralizáló a félidő elején, illetve végén gólt kapni…

Olvasói sztorik