Kiemelt hírek

Értékes siófoki pontrablás Paksról

A BFC Siófok 1-1-es döntetlent játszott az MVM Paksi FC otthonában az OTP Bank Liga ötödik fordulójában.
OTP Bank Liga, 5. forduló
MVM Paksi FC – BFC Siófok 1-1 (1-1)
Paks, 1500 néző. Játékvezető: Szabó Zs.
Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Báló – Bartha, Mészáros I. (Vayer, 58.), Sipeki, Kiss T. (Hrepka, 58.) – Magasföldi (Montvai, 75.). Böde. Vezetőedző: Kis Károly
Siófok: Milinte – Kiss Zs., Fehér Zs., Fejes – Bozovic (Horváth B., 87.), Rebryk (Horváth, 75.), Tusori, Kecskés, Nyári – Melczer (Lattenstein, 82.), Huszák. Vezetőedző: Horváth Károly
Gólszerzők: Bartha (19.), illetve Melczer (22.)

Bátran próbálkoztak a siófokiak, de a házigazda szerzett vezetést. A 19. percben balról érkezett Magasföldi szöglete, Bartha pedig felugorva csúsztatott a hosszú felső sarokba (1-0). A 32. percben Melczer végzett el szabadrúgást 22 méterről, amit Böde a sorfalból visszafejelt, az ismétlést azonban a siófoki ballal a bal alsóba bombázta (1-1).

Két perc alatt két nagy paksi helyzet következett, a 34. percben Tusori hibáját követően Bödéhez került a labda, aki tíz méterről jobbal mellé lőtt. A 36. percben Sipeki lőtt 25 méterről, de a felső lécet találta el a bomba. A lepattanó labda tarkón találta Milintét, de róla a kapu mellé pattant! Közvetlenül a szünet előtt Magasföldi végzett el szabadrúgást a vendégkaputól 16 méterre. A sorfalról visszapattanó labdát ismét rálőtte, be is ment a jobb alsóba, de les miatt a játékvezető nem adta meg a gólt, így döntetlen állásnál jött a pihenő (1-1).

A második játékrészben ugyancsak felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de gól nem esett, a Siófok így értékes ponttal távozott Paksról (1-1).

Olvasói sztorik