Kiemelt hírek

A helyzetkihasználás még nem az igazi

A győriek a jó rajt ellenére tudják, hogy néhány játékelemben még javulniuk kell.

A bajnokságot a Honvéd, az Újpest és a Haladás legyőzésével, tehát három sikerrel kezdő Győri ETO FC 24 éves, saját nevelésű középpályása, Koltai Tamás immár stabil tagja a magyar válogatott szűk keretének is. A Rangadónak nyilatkozva elmondta, a nemzeti csapatban is minél több játéklehetőségre vágyik, miközben a klubjában a helyzetkihasználásán javítana.

– Három meccs, három győzelem! Minek köszönhető a remek bajnoki rajt?
– Érzésem szerint elsősorban a csapategységnek. A keretünkben nem volt nagy mozgás a nyáron, ez jó hatással van az együttesre, hiszen nincs cserélődés, ismerjük egymást, és a játékunk is egyre stabilabb. A Honvéd otthonában nem mindenki fog tudni nyerni, de a másik kettő is nehéz meccs volt – vélekedett a Rangadó.hu érdeklődésére Koltai Tamás.

– Csertői Aurél az értékelés során mindig megjegyezte, hogy van még mit javítani a játékon! Mire gondolt pontosan?
– A mezőnyjátékunkra és a helyzetkihasználásunkra. Ez rám is vonatkozik, hiszen a Haladás ellen volt lehetőségem, és ha berúgom, talán könnyebb meccs lehetett volna.

– Hétvégén a Siófokhoz látogatnak, amely nagy küzdő…
– Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, persze tudjuk, hogy aktuális ellenfelünk megverte az Újpestet, de nagyon készülünk!

– A jövő héten az Izland ellen játszó magyar válogatottban is jelenése lesz.

– Szeretnék stabil tagja lenni a szűk keretnek, az a célom, hogy minél többet játszhassak. Ezért dolgozom!

Dudás kihagyhatja a szombati meccset
A Honvéd és a Haladás ellen is gólt szerző Dudás Ádám az elmúlt fordulóban, a vasiak ellen már a 15. percben elhagyta a pályát. Hétfőn orvosi vizsgálaton esett át, ahol megállapították, hogy a jobb térdében a belső oldalszalag húzódott meg, így kénytelen lesz kihagyni a szombati, siófoki mérkőzést. A Haladás ellen Simon Andrást is kisebb sérülés miatt kellett lecserélni, de ő már teljes értékű edzésmunkát tudott végezni.
Olvasói sztorik