Kiemelt hírek

Szapor Gábor a BKV Előre edzője!

A közlekedésiek máris megtalálták Gálhidi György utódját.

Kapcsolódó cikkek

Gálhidi György csupán néhány hétig volt az NB II Nyugati-csoportjában szereplő BKV Előre vezetőedzője, hiszen a Nyíregyháza Spartacus vezetői megkeresték, és ő engedett a csábításnak, visszatért a szabolcsi megyeszékhelyre. Utódja az 59 éves Szapor Gábor, a Pécs, a Diósgyőr, illetve az U19-válogatott korábbi mestere, aki legutóbb a Budapest-bajnokság első osztályában játszó Nagytétény edzője volt.

– Nem haraggal váltunk el Gálhidi Györggyel, de megvan a véleményem az ügyről – mondta a Rangadó megkeresésére Mátyás Tibor, a BKV Előre szakosztályelnöke. – Az új edzővel is azon vagyunk, hogy a folyamatban levő igazolásokat, erősítéseket realizáljuk. Neveket egyelőre nem mondok, mert vannak olyan emberek, akikkel kezet fogunk, de kap egy jobb ajánlatot, és utána elmegy. Az a biztos, ha aláírjuk a papírokat, és beviszem a szövetségbe. Úgy látszik, az adott szó Magyarországon már nem divat, tisztelet a kivételnek. Akik itt vannak nálam, azokra ez nem vonatkozik. A céljaink nem módosultak, jó erős középcsapat szeretnénk lenni, minél jobb helyezéssel.

Szapor Gábor nincs irigylésre méltó helyzetben, hiszen három ét múlva kezdődik a bajnokság!

– Viszem tovább a megkezdett munkát, de ezután már az én elképzeléseim szerint dolgozik a csapat – nyilatkozta a Rangadó.hu érdeklődésére az 59 éves szakvezető. – Felmértem a játékosok állapotát, már csak az utolsó finomítások és az edző mérkőzések vannak hátra. Keresem, próbálom megtalálni az optimális összeállítást, amelyben mindenki a hozzá legjobban illő, képességeink megfelelő poszton játszik, hogy bizonyítani tudjon. A vezetőség felé jeleztem, miután megkérdezték, hogy támogatom a további erősítéseket. A távozók helyét kell betölteni minőségi játékosokkal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik