Kiemelt hírek

Farkas Balázs és Simek Péter a Vasasban

Két volt válogatott játékossal erősítette meg a keretét a bajnokságot két vereséggel kezdő Vasas.

Az angyalföldiek a Videotonból kiebrudalt Farkas Balázzsal, és az Újpesten kegyvesztetté vált Simek Péterrel egyaránt kétéves szerződést kötöttek – írja a fourfourtwo.hu.

Amiről az utóbbi napokban már tényként beszéltek, valóra vált. Farkas Balázs, és Simek Péter megállapodott az angyalföldi vezérkarral, ennek értelmében két évig a Vasasban folytatják pályafutásukat. Mint ismert, a négyszeres válogatott Farkas Balázsra nem tartott igényt a Videoton új szakvezetője, a portugál Paulo Sousa, míg Simek Péter az Újpestnél vált nemkívánatossá. Utóbbi 2000 és 2002 között már viselte a Vasas mezét, akkor 62 meccsen hat gólt lőtt. A 31 éves, kilencszeres válogatott elmondása szerint örömmel tért vissza Angyalföldre, és reméli, mihamarabb pályára léphet.

Szintén a Vasassal kapcsolatos információ, hogy a Pécs elleni, szombati bajnokin súlyos fejsérülést szenvedő Gáspár József újabb CT-vizsgálaton esett át, és az eredmények nem mutattak elváltozást a hétvégi leletekhez képest, így a csapatkapitány elhagyhatta a kórházat.

Olvasói sztorik