Kiemelt hírek

Tovább erősödik a DVTK

Takács Péter visszatért Pápáról.

Nem a mennyiség, hanem a minőség játssza a fő szerepet a DVTK igazolásaiban. Francisco Gallardo, Farkas Balázs, l’Imam Seydi után Takács Péter a negyedik új ember a csapatban – írja a dvtk.eu.

– Örömmel jelnthetem be, hogy a DVTK játékosa Takács Péter, akit egy évre veszünk kölcsön Pápáról. Ugyanakkor jövő nyáron opciós jogunk lesz játékjogának végleges megvásárlására – közölte Dudás Hunor.

– Nagyon boldog vagyok, hogy újra a DVTK játékosa lehetek – nyilatkozta Takács Péter -, mert az utóbbi időben csak tapsoltam és nem passzoltam a diósgyőri focistáknak. Itt nevelkedtem és másodszor ugyan nem akartam eligazolni, de mégis azt kell mondjam, nagyon hasznos évet töltöttem Pápán. Véber György egy stílusosan játszó csapatot épített és nekem sem ment rosszul, bekerültem az U21-es válogatottba is. Jelenleg még Pápán tartózkodom, de szeretnék minél hamarabb hazautazni Miskolcra és csatlakozni a társakhoz. Komolyan mondom, szinte el sem hiszem, hogy újra abban a csapatban játszhatok, amelyikben gyerekkoromtól szerettem volna!

Olvasói sztorik