Kiemelt hírek

Nagy összepakolt, délután a Halival edz

Váratlan fordulat! Az MTK játékosát, aki a Siófok színeiben edzőmeccseken két gólt is rúgott, az utolsó pillanatban három évre szerződtette a Haladás.

Korábban a Rangadó.hu beszámolt Nagy Gábor helyzetéről. A focista két hete a Siófokkal edz, rúgott két gólt. Ma azonban kiderült, a Szombathelyi Haladás kivásárolta szerződéséből és három évre szerződtette.

– Nagyon nehezen találom a szavakat – mondta Nagy Gábor. – Annyira boldog vagyok, hogy azt elmondani sem tudom. Teljesen kilátástalan volt a helyzet, múlt hétfőig semmi esély nem volt arra, hogy a Haladásban játsszak. Az utolsó utáni pillanatban Czeglédy Csaba (a Haladás kistulajdonosa – szerk.) vezérletével a Haladás újabb erőfeszítéseket tett a megszerzésemért. Egy hete tűkön ülök és várom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy szerettem volna. Ma jött az örömhír.

– Ennyire rossz volt Önnek az MTK-ban?

– Nem erről van szó. Egy évet fociztam a fővárosiaknál. Nem volt jó szezonom. A Haladásban azonban úgy éreztem, nem vallottam szégyent, az az én közegem, ott nevelkedtem. És igen, ezt elmondtam az MTK vezetőinek is. És persze az se növelte a kedvem, hogy az NB II-ben kellett volna focizni.

– Kölcsön is adták Siófokra…

– Két hete készülök itt, rúgtam két gólt az edzőmeccseken. Számoltak velem. A vezetők nagyon korrektek voltak. Szinte már mindenben megegyeztünk, amikor befutott a Haladás ajánlata, türelmet kértem tőlük, amit szintén megkaptam. Nagyon jól éreztem magam, és ha nem a Haladásról lenne szó, biztosan nem váltok most, hanem aláírok.

– Mit csinál most?

– Állok az ajtóban és amint befejeztük a beszélgetést, indulok Szombathelyre. Az előbb beszéltem Aczél Zoltánnal.

– Akkor gondolom holnap már edz a Rohonci úton.

– Rosszul gondolja. Már a mai öt órás tréningen ott leszek.

Olvasói sztorik