Kiemelt hírek

Sousa: Nem lehet gond a KTE legyőzése

A Szuperkupa-döntő lesz az első tétmeccse a Videoton kispadján a portugál szakembernek.

Természetesen már a péntek esti Szuperkupa-döntő volt a fő téma, hiszen Paulo Sousának ez lesz az első tétmeccse a Vidi kispadján – írja a Videoton ma délutáni sajtótájékoztatójáról a csapat hivatalos honlapja, a vidi.hu.

A portugál tréner a sajtónak elárulta, hogy több mérkőzését is látta a kecskemétieknek felvételről – többek között a Magyar Kupa-döntőt is. Ezek alapján Sousa egy nagyon egységes, szimpatikus csapatot ismert meg a KTE-ben, azonban úgy érzi, ha úgy játszik a csapata, ahogy a felkészülési mérkőzéseken, akkor nem lehet gond a Kecskemét legyőzése.

Újságírói kérdésre azt mondta Sousa, hogy határozott elképzelése van már arról, hogy milyen felállásban lép pályára a csapat, csupán egy-két poszton gondolkodik még. A Fejér Megyei Hírlap kérdésére, mely szerint csalódott lenne-e, ha pénteken nem nyerné meg a Szuperkupát a csapat, határozott igennel válaszolt. Mint mondta, ő győzni jött ide, és annak ellenére, hogy minden ellenfelét maximálisan tiszteli, csak győzelemben gondolkodik. Játékosai számára is ezt a győzni akarást, ezt a mentalitást szeretné átadni.

Olvasói sztorik