Kiemelt hírek

Crespo ügynöke tárgyal

Kitart értesülése mellett a Gazzetta di Parma olasz lap, amely állítja, Hernán Crespo iránt érdeklődik a Videoton.

Az újság immár azt is tudni véli, hogy az argentin csatár ügynöke Magyarországra utazott tárgyalni. A Gazzetta di Parma csütörtökön arról írt, hogy Crespo ügynöke, Fernando Hidalgo Magyarországra utazott, hogy tárgyaljon a Videoton vezetőivel, de az argentin csatár még nem kötelezte el magát. A lap úgy tudja, néhány napon belül kiderülhet, hogy a 35 éves labdarúgó csatlakozik-e a Bajnokok Ligája-selejtezőjére készülő magyar aranyérmeshez – közölte az MTI.
Az argentin csatárnak június végén lejár a szerződése a Parmánál, így szabadon igazolható lesz. Az argentin válogatottban 64 meccsen 35 gólt szerző támadó korábban együtt játszott a Parmában Paulo Sousával, a magyar bajnok együttes jelenlegi vezetőedzőjével.
Crespo a River Plate-ben kezdte pályafutását, majd 1996 és 2000 között a Parmában lett ismert játékos, 1999-ben UEFA Kupát nyert a csapattal. 2000-ben – akkor világcsúcsot jelentő – 35 millió font ellenében igazolt a Lazióhoz, amelynek színeiben a 2000–2001-es szezonban olasz gólkirály lett 26 találattal. Játszott a Milan, az Inter és a Chelsea csapataiban, összesen háromszor nyerte meg az olasz bajnokságot és egyszer az angol Premier League-et.

Olvasói sztorik