Információ

Adatkezelés

A baranyaifoci.hu kiadója tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár a weben keresztül, akár más kiadványain keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Általánosságban adott a lehetőség, hogy a baranyaifoci.hu weboldalon bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Elképzelhető azonban, hogy időről-időre információra van szükségünk Önről, például a nevére vagy e-mail címére, ám ilyenkor szándékunk szerint előre ismertetjük Önnel, hogy erre miért van szükség, és kizárólag az előre meghatározott célokra használjuk fel az adatokat. (Erre például elektronikus hírlevél megrendelése esetén kerülhet sor.) Amennyiben Ön úgy dönt: nem engedélyezi számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tartjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

1. Bármilyen úton-módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg és nem adunk tovább.

2. A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább.

3. Partneri, vagy közönségadatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a hetilap olvasóközönségével kapcsolatos, közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.

4. A kiadó a nyilvános hálózatról hozzáférhető számítógépek háttértárolóin még szoftveres védelemmel ellátva sem tárol semmiféle olyan adatot, amit azok, akik rendelkezésünkre bocsátották, nem a nyilvánosság számára szántak.

5. A kiadó által őrzött magántermészetű adatokat a kiadó minden elvárható módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek.

6. Weboldalunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat – látogató IP-címe, domainneve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram – ám ezen adatokat kizárólag analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából, ezután azonban megsemmisítjük azokat. A baranyaifoci.hu website tartalmaz kapcsokat (linkeket) más weboldalakra is. A baranyaifoci.hu nem felelős eme weboldalak személyiségi eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.

Olvasói sztorik