Információ

Hogyan fogadj?

Szerezz pontokat, vegyél részt versenyeinken!

A rangadó.hu egyik fontos része a sportfogadás. Megmutathatjátok, mennyire értenek a játékhoz, milyen megérzéseitek vannak a rangadókkal vagy éppen egy finn bajnokival kapcsolatban. Fontos, hogy ebben a játékban nem csak focimeccsek szerepelnek.

Ha szeretnél játszani, nincs más dolgod, mint az oldal középső hasábjának tetején található szelvényekre tippelni. Fontos, hogy az oldalon a legutóbbi kínálat, azaz munkatársaink, bloggereink, közszereplők szelvénye látható, de rögtön alatta megtalálja az összes aznap feladott, játékban résztvevő szelvényt is.

Ahhoz, hogy esélye legyen jó helyezést elérni, érdemes valamennyi szelvényre tippelni.

Amikor egy szelvényen található összes találkozó véget ért, a rendszer kiértékeli azt és máris jóváírjuk pontjait.

A pontgyűjtés folyamatos, de időnként külön versenyeket hirdetünk értékes nyereményekért. Ezek menetrendjéről, szabályairól mindig időben értesítjük olvasóinkat.

Mire lehet fogadni?

Fogadni egy meccs pontos kimenetelére lehet (az eredményt ekkor pontosan el kell találni), gólokra (több vagy kevesebb lesz a megadott gól vagy kosárlabda esetén pontmennyiségnél), illetve a hagyományos „hazai, döntetlen, vendég” formációra lehet.

A játékban résztvevő szelvényeknél minden esetben a tippszelvény összeállítója határozza meg, hogy egy-egy meccsre melyik formációban lehet szavazni. Ti is ugyanilyen formában tippelhettek.

Így számoljuk a pontokat:

  • Ha mérkőzés végkimenetelét találja el jól (hazai, döntetlen, vendég) akkor 3 pontot írunk jóvá.
  • Ha gólos, pontos játékuknál jár, sikerrel 2 pont kerül a neve mellé.
  • Ha az eredményre tippelve a végkimenetelt pontosan találja, el 1 pontot szerez, ha számszerű eredménynél is telitalálat van, akkor pedig további 5 pont jár.
  • Telitalálatos szelvény esetén pedig annyival szorozzuk meg a szerzett pontokat, ahány esemény volt az adott szelvényen.

    A szelvények tetején található ikonok használatával, megismerhetik a készítő tippjeit, illetve a többi olvasó tippjei alapján aktuális statisztikát.

    Adj fel szelvényt!

    Nem elégszel meg annyival, hogy a „szakértők” szelvényére tippelj? Adj fel szelvényt!

    Az oldal tetején található szelvényt – regisztráció után – pofon egyszerű kitölteni. Előbb írja be a küzdő feleket, majd válassza ki, hogy gólokra (ebben az esetben a gólmennyiséget se felejtse el megadni), számszerű eredményre, vagy végkimenetelre kíván fogadni.

    Az „Új elem” gomb használatával annyi meccset helyezhetsz, el a szelvényen, amennyit csak akarsz.

    Ha végzett, a „Szelvény létrehozása” gombbal adja fel virtuális Rangadó szelvényét.

    Ez bekerül az aznap feladott szelvények közé, a többi regisztrált olvasó tippelhet rá. Te pedig a szelvény tetején található ikon használatával a nap folyamán többször megnézheted a statisztikát, amelyet a többi tippelő voksa alapján állít össze a rendszer.

    Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
    Olvasói sztorik