Hírek

4 focista, akiknek majdnem jobb a hajuk, mint ahogy játszanak

Szeretjük azt hinni, hogy a foci csak sport, pedig igazából sokkal több annál. A foci valójában egy megjelenési felület, vagy ha úgy tetszik: egy színpad, amin akarva vagy akaratlanul üzenhetünk. Ezért nem mindegy, hogy ki milyen frizurát hord, hogy ki hogyan néz ki a pályán. Mi összegyűjtöttük a sportvilág legjobbjait, akik nemcsak a játékukkal tűnnek ki a mezőnyből, hanem a hajukkal, megjelenésükkel is.

Sergio Ramos

Sergio Ramos az, aki az elmúlt években hatalmasat fejlődött. Emlékszünk még, hogy a Sevilla játékosaként micsoda sörénnyel lépett pályára a védő? Ennek mára vége, Ramos évek óta a legtisztább fazonokat kombinálja, nehéz belekötni a megjelenésébe.

Fotó: AFP

Lionel Messi

Messi világéletben arról volt híres, hogy úgy képes labdát vezetni, cselezni és lőni, mint senki. A világ legjobb játékosa azonban divatból, kiváltképp haj tekintetében nem képviselt magas minőséget. Messi haja általában hosszú és kezeletlen volt. Az argentin egy idő után azonban elkezdett a külsejével is foglalkozni, tetoválásokat csináltatott, vett pár divatos ruhát és szerencsére elment fodrászhoz is. A hosszú kezeletlen hajnak vége lett, helyette jött a szakáll és az oldalt felnyírt, felül hosszúra hagyott stílus, ami jól állt az a Barcelona sztárjának. A menőség csúcsát akkor érte el Messi, amikor hidrogén szőkére váltott:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2016, időpont: 9:53 (PDT időzóna szerint)

Cristiano Ronaldo

Ronaldo már a pályafutása kezdete óta reflektorfényben van és bár sokszor képes rossz hajat választani, de az utóbbi években megtanulta, hogy sokszor a kevesebb az több. Ennek megfelelően Ronaldo stílusa egyre letisztultabb lett, nincs már túl sok zselé, de még csak fölösleges melír sem.

Fotó: AFP

Paul Pogba

A Manchester United francia világbajnoka szinte hetente váltogatja a frizuráit. Pogba mindig is kedvelte az extrém színeket és fazonokat, amik közül az összes remekül áll neki. Rá tökéletesen igaz, hogy ha valaki bevállalós, akkor szinte bármilyen fazon jól tud állni neki. Ahhoz pedig nem kis bátorság kell, hogy a vörös ördögként valaki színes, Manchester City-re emlékeztető világoskék hajat hordjon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paul Labile Pogba (@paulpogba) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2018, időpont: 8:13 (PDT időzóna szerint)

Szponzorált tartalom

A cikk a Parusan támogatásával készült.

Olvasói sztorik