Hírek

„Öt-hat év múlva a magyar futball újra olyan sikeres lehet, mint Puskásék idejében”

NB I-es légiós szállította a hét legerősebb mondatát.

Danko Lazovics szerint a magyar futball néhány éven belül ugyanolyan sikeres lehet, mint az Aranycsapat idejében volt. A Videoton 47-szeres szerb válogatott csatára 2016-ban igazolt Magyarországra, azóta először most, az M4 Sportnak adott hosszabb interjút. A Bayer Leverkusent, a PSV Eindhovent és a Zenitet is megjárt támadó úgy fogalmazott, hogy a magyar futball egy óriási projekt.

– Gondolok itt a stadionokra, a bajnokságra, a klubokra. Maga a liga nagyon kiegyenlített, ez a bajnokság nem lefutott, itt bárki lehet bajnok, szorosak a mérkőzések. Hasonló minőségűek a keretek is. Nagyon szeretek itt lenni, mert magaménak tudom érezni ezt a tervezetet. Nemcsak azt, ami a magyar futball egészét jellemzi, hanem azt, ami a Videotonnál is zajlik. Úgy gondolom, ha ezen az úton halad tovább a fejlődés, akkor az elkövetkezendő öt-hat évben a magyar futball újra olyan sikeres lehet, mint Puskásék idejében volt – mondta Lazovics.

A teljes interjú az OTP Bank Liga következő fordulójának beharangozó műsorában, a pénteken 18 órakor kezdődő Játékoskijáróban lesz látható az M4 Sporton.

Puskás Ferenc Fotó: MTI
Olvasói sztorik