Hírek

DVTK: megtartotta az egyik fontos értékét a csapat

Dejan Karan hosszabbított.

A mai napon meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a DVTK védője, Dejan Karan. Az új kontraktus is azt jelzi, hogy az újvidéki születésű játékosra hosszú távon számít a szakmai stáb – írja a dvtk.eu.

Dejan Karan a szerbiai Vojvodinában kezdte labdarúgó pályafutását, 2006 és 2013 között a szerb, illetve a montenegrói élvonalban szerepelt. 2013 nyarán a Kecskeméti TE labdarúgója lett, az NB I.-ben 55 mérkőzésen lépett pályára a lila-fehérek játékosaként. A kecskeméti légióskodást követően lett az albán rekordbajnok KF Tirana labdarúgója 2015-ben. 2016 őszén Diósgyőrbe igazolt, ahol sajnos egy sérülés miatt sokáig nem számíthatott rá a szakvezetés. 2016 tavaszától alapembere a DVTK-nak, 29 mérkőzésen 4 gólt szerzett, legutóbb a Debrecen ellen talált be, az OTP Bank Liga utolsó őszi fordulójában.

Karan marad Fotó: dvtk.eu

– Először is szeretnék köszönetet mondani Bódog Tamásnak, a szakmai stábnak és a klubnak, hogy megtiszteltek a bizalmukkal – kezdte Dejan Karan. – Nagyon boldog vagyok, hogy nyártól továbbra is a DVTK játékosának mondhatom magam. Nem sokat gondolkodtam azon, hogy maradjak-e vagy sem, gyorsan megállapodtunk. Itt tervezem a jövőmet, remélem, továbbra is aktívan kivehetem majd a részem a csapat sikereiből. Alig várom már, hogy a szurkolókkal együtt birtokba vegyük az új stadiont.

– Nagyon örülünk annak, hogy sikerült meghosszabbítani Dejan szerződését, hiszen egy olyan csupa szív játékosról beszélünk, aki nem csak játéktudásban, hozzáállásban, hanem emberileg is a csapat egyik erőssége – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. – Bízom benne, hogy a jövőben is az egyik húzóemberünk lesz.

Olvasói sztorik