Hírek

Játékvezetői hibák döntik el a Barca és a Real versenyfutását?

Az AS összeszedte, hány tizenegyest nem kapott meg a királyi gárda a most futó szezonban.

Továbbra sem csendesülnek a 0-0-ra végződő Atlético Madrid–Real Madrid spanyol bajnoki utózöngéi. Ahogyan azt a Rangadón már láthatták, a királyi gárdánál több tizenegyest és egy piros lapot is számon kérnek Fernández Borbalán játékvezetőn, ez azonban még nem minden, a népszerű AS sportlap odáig ment, hogy kiszámolta, Ramosék már kilenc ponttal többet szerezhettek volna, amennyiben a most futó szezonban befújják számukra a jogos tizenegyeseket, amiből nem kevesebb, mint tíz darabot szedtek össze.

Ez komoly!
Ramos orra eltört, fotójával felrobbantotta az internetet

Amennyiben pedig ez megtörtént volna, csupán egy pont lenne a hátránya a Realnak az élen álló Barcával szemben, hiszen jelenleg előbbi 24, utóbbi pedig 34 egységet számlál.

A spanyol lap többek között a Real Madrid hazai meccsei közül kiemeli a Valencia, a Betis és a Levante, az idegenbeliek közül pedig az Atlético elleni találkozókat, amikor sorsdöntő hibákat vétett a játékvezető. Külön kiemelik, hogy a Valencia ellen is az a Fernández Borbalán fújta a sípot, aki a hétvégi városi derbin három büntetőt felejtett el megítélni a Realnak.

A kiragadott jeleneteket ide kattintva tekintheti meg.

Benzema ezúttal sem lőtt gólt Fotó: Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images
Olvasói sztorik