Hírek

Hatvan éves mélypont: Buffonék lemaradnak a világbajnokságról – VIDEÓ

A svédek örülhettek Milánóban.

Igazi rangadóra került sor hétfő este Milánóban, hiszen az olasz válogatott Svédországot látta vendégül vb-pótselejtezős mérkőzésen. Az első találkozón az északiak egygólos előnyre tettek szert.

Két csatárral Costa Rica ellen?!
Búcsúzóul merészet húz Szélesi kapitány

A találkozó elején a svédek minden megmozdulását heves füttykoncert kísérte, helyzetek pedig mindkét kapu előtt adódtak, egyik csapat sem védekezésre rendeződött be. A svédek az első mérkőzésen szerzett előny birtokában is agresszív letámadással keltettek zavart a hazaiaknál.

Az első játékrészben több tizenegyes gyanús szituáció is történt az olasz tizenhatoson belül, de a játékvezető egyik esetben sem ítélt büntetőt, a szünetre így 0-0-s döntetlennel vonulhattak pihenőre a felek.

Rossz döntéseket hozott a spanyol spori? –VIDEÓ

A játékvezető nem ítélt büntetőt az első félidőben Fotó: streamable

A fordulás után támadásban még nagyobb fokozatra kapcsolt az olasz válogatott, miközben a svédek kontrái életveszélyt jelentettek Buffon kapuja előtt. A gólcsend azonban nem tört meg,
a döntetlen pedig azt jelentette, hogy az olaszok lemaradnak a 2018-as oroszországi tornáról. Utoljára 1958-ban rendeztek világbajnokságot az Azzurri nélkül.

Florenzi hatalmas lehetősége

Darmiant csúnyán “kiütötte” a svéd játékos

Világbajnoki pótselejtező

Olaszország – Svédország 0-0 (0-0). Az első mérkőzésen: 0-1. A világbajnokságra kijutott Svédország 1-0-s összesítéssel..

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik