Hírek

Horváth Ferenc keményen beleszállt Pintér Attiláékba

Sajtótájékoztatón szólt be a felcsúti edzőnek a Balmazújváros trénere. Bódog Tamás csalódott az újpesti döntetlen után - edzői nyilatkozatok az NB I-ből.

Újpest–DVTK 1-1

Nebojsa Vignjevics az újpestiek honlapjának foglalta össze gondolatait csapata idénybeli negyedik döntetlenje után.

– Ahogy mondtam a mérkőzés előtt, a Diósgyőr nagyon kemény, harcos és agresszív focit játszik, ez ezen a szombat estén is így volt. Mi emiatt nem tudtuk játszani a saját játékunkat, pláne úgy, hogy belementünk az ő hozzáállásukba, ezt el kellett volna kerülnünk. A korán és pechesen bekapott gól sokként ért minket.. Kevés jó momentumunk és passzunk volt, nem vagyok boldog – fogalmazott a szerb szakember.

Bódog Tamás a DVTK TV kamerái előtt sem tudta leplezni csalódottságát, szerinte csapata kiengedte kezéből a győzelmet.

Puskás Akadémia–Balmazújváros 2–1

Először győzött az idényben a Puskás, ezzel ugyan továbbra is utolsó, de legalább nem szakadt le a mezőnytől. Ennek fontosságát Pintér Attila is hangsúlyozta a PFLA honlapjának, de a mutatott játékkal nem elégedett.

Sokkal keményebben fogalmazott az M4-nek adott mérkőzés utáni értékelésében a vendégek edzője, Horváth Ferenc. Szerinte Pintér Attilának megérte a játékvezetésre panaszkodni a korábbi fordulókban, mert most az ő csapatát segítették hibás ítéletekkel.

– Két dolgot mondanék: az első tanulság, hogy ahol majális van a stadion mellett, ott nem kell feltétlenül ajándékot adni a hazaiaknak. A másik pedig az, hogy a sírás olyan, mint az ima. Akiknek sírsz, azok meghallgatják. Igen, a bírói hibákra gondolok. Például az első gólra, ami lélektanilag mindig nagyon fontos. Ott lerántották az egyik játékosomat, nem olyan bonyolult ez… Nem fociról beszéltünk a szünetben, az biztos. Amíg ilyen gólokat kapunk, addig nehéz lesz pontot szerezni – háborgott Horváth.

Mezőkövesd–Budapest Honvéd 1-2

A hazaiak edzője, Radványi Miklós klubja honlapjának elmondta, úgy gondolja, legalább az egy pontra rászolgált volna csapata a bajnok ellen.

– Nagyon nehéz ilyenkor mit mondani, úgy gondolom a második félidő alapján minimum az ikszet megérdemeltük volna. Mi kihagyjuk rendre a helyzeteket az ellenfél pedig berúgja. Minimálisan az ikszet megérdemeltük volna, buta gólt kaptunk. Nagyon csalódott vagyok, kezünkben volt az egy pont. Gólokat rúghattunk volna a második félidőben, ehelyett mi kaptunk egyet – értékelt a mezőkövesdiek edzője.

Érthetően elégedettebb volt a látottakkal a Honvéd holland szakvezetője, Erik van der Meer.

– Az első félidő kifejezetten tetszett, a legjobb idei félidőnk volt, de ehhez kellett az ellenfél is mert nagyon behátráltak. A második félidőt is jól kezdtük, de jött a hazaiak gólja, ezután idegesek lettünk, ez nem a legjobb játékunk volt. Szerencsével megnyertük a meccset, nagyon nehéz debreceni meccs jön, de megyünk előre. Sajnálom, hogy az első félidőben nem voltunk nyugodtabbak, mert ha így van, akkor három gólos előnyünk lehetett volna 45 perc alatt, magunknak tettük nehézzé ezt a meccset.

Olvasói sztorik