Hírek

Légióskörkép: Szalai megint kezdett, Nagy Ádám hatvan percet játszott

Két légiósunk is örülhetett.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Feczesin Róbert csapata a dél-Koreai bajnokság 23. fordulójában a sereghajtó Kvangdzsu FC otthonába látogatott, és kapott ki 2-1-re. Az elmúlt két fordulóban rúgott négy gólja ellenére Feczesin csak a 84. percben állt be a Csonnam Dragonsba.

A Super League 18. fordulójában Huszti Szabolcs természetesen kezdő volt, de csapata a Csangcsun Jataj 3-2-re kikapott a Santung Luneng otthonában. Husztit a hajrában lecserélték.

A bajnokságot vezető FK Asztana csapatában ezúttal is kezdő volt Kleinheilser László. A fővárosiak ezúttal sem hibáztak, 2-0-ra nyertek a Tobol ellen.

Szalai Ádám kedző volt a Hoffenheim mai edzőmeccsén. 3-2-re kaptak kia Genoától.

Nagy Ádám szintén kezdett a Bolognában, 60 percet játszott, 3-0-ra nyertek a Südtirol ellen.

Lang Ádám kezdő volt, és végigjátszotta a Dijon 2-0-ra megnyert edzőmeccsét. Az ellenfél a Bourg volt.

A Pogon Szczecin Gyurcsó Ádámmal a kezdőben állt fel a Piast Gliwice otthonában. A lengyel bajnokság második fordulójában a magyar játékos a 91. percben szögletből adott gólpasszt.

Kádár Tamással a soraiban a Dinamo Kijev 1-0-ra legyőzte a Sahtar Donecket az ukrán bajnokság második fordulójában.

Nikolics Nemanjáék 2-1-re kikaptak a New York City otthonában, a magyar csatár végig a pályán volt, gólt nem szerzett. A Chicago Fire így továbbra is a második helyen áll az amerikai bajnokságban.

Olvasói sztorik