Hírek

A Bundesligából érkezett vendég a DVTK-hoz

Az osztrák és a német Bundesligában szerzett évtizedes erőnléti edzői rutinnal rendelkező Christof Elser látogatta meg Bódog Tamást Diósgyőrben – derül ki a DVTK hivatalos honlapján tudósításából.

Christof Elser erőnléti edzőként dolgozott Ralf Rangnick stábjában a TSG Hoffenheim csapatában, majd követte őt az RB Leipzighez, ahol Bódog Tamást is kollégái között tudhatta. A legutóbbi három esztendőben Salzburgban felelt a labdarúgók erőnlétéért.

– Minden területen szükségünk van az előrelépésre, így az erőnléti képzés területén is – nyilatkozta Bódog Tamás szakmai igazgató. – Az RB Leipzig csapatánál töltött időszak után is megmaradt a kapcsolat Christoffal, ha kérdésem volt, mindig számíthattam a segítségére. Örülök neki, hogy meglátogatot bennünket, biztosan értékes észrevételei lesznek a következő néhány napban.

– Örülök, hogy itt lehetek kíváncsi vagyok rá, hogy milyen csapattal dolgozik Tamás – árulta el Christof Elser. – Sokat beszéltünk már az edzésekről, de egészen más élőben látni. Az itt töltött néhány napban az erőnléti képzés mellett a sérülések megelőzése területén számíthat meglátásaimra a DVTK stábja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik