Hírek

Finnország-Liechtenstein

Finnország-Liechtenstein -3.5!

A finnek nagyon gyatrán szerepelnek az I csoportban, Koszovóval vívnak külön csatát az utolsó hely elkerüléséért. Tétmeccset emberemlékezet óta nem nyertek az északiak, viszont legutóbb, barátságos mérkőzésen értékes ikszet értek el Ausztriában (1-1). A hatosában 5 selejtezőn csak háromszor voltak eredményesek a kék-fehérek, akik vasárnap Ukrajnát látják vendégül. Liechtenstein a G-jelű csaoportban az utolsó, még nincs pontja, gólkülönbsége 1-19. A miniállam legénysége az olaszoktól és a spanyoloktól csúnyán kikapott, a többi ellenféltől nem annyira. B hét utolsó napján egy talján túrával zárják az idei szezont. Eddig a finnekkel kétszer találkozott Liechtenstein, és egyszer sem volt sok találat. Ma sem lesz kiütés, négy találatot nem hoz a kilencven perc. Tipp: -3.5!

Olaszország-Uruguay 1-es és -4.5!

Az olasz alakulat sikerét várjuk a mai összecsapáson.
Gian Piero Ventura együttese némiképp tartalékos összetételben lép ma pályára, ugyanis lapértesülések szerint a Juve-játékosok még pihenőt kapnak. A kék-fehérek a csoportjukban a 2. helyen állnak, Spanyolországgal egyaránt 13-13 egységet szereztek. A nyárig már csak egy fellépés vár a taljánokra, a csoport leggyengébb láncszemét fogadják (Liechtenstein) Insignéék. A hadrend várhatóan a 3-4-3-as lesz, az Astori, Caldara, Darmian védelem előtt a Conti, De Rossi, Montolivo és Spinazzola négyes kap helyet, elől Insigne és Édes támogatja majd Belottit.
Az uruk egyelőre továbbjutó helyen állnak Dél-Amerikában, de pocsék formában vannak: az utolsó három selejtezőjüket elveszítették, ráadásul a napokban barátságos mérkőzésen az írektől is váratlanul simán kikaptak (3-1). A keretben vannak hiányzók, Cavanit le kellett cserélni az említett találkozón, Suarez nincs is egyelőre a csapattal. A center így minden bizonnyal Stuani lesz, Óscar Tabárez szövetségi kapitány pedig alaposan megszervezi majd a védelmet.
Az olaszokat érezzük esélyesebbnek, de sok találattal semmiképpen nem számolunk. Az azurrik kevés gólos mérkőzésen győznek. Tippünk így 1-es és -4.5!

Spanyolország-Kolumbia 1-es és +1.5!

A kissé felforgatott összetételű hispán együttes győzelmi eséllyel lép pályára.
Julen Lopetegui szövetségi kapitány pihenőt ad a Real Madrid Bl-döntőt nyert játékosainak, így erősen tartalékos összeállításban szerepel a spanyol alakulat. A gárda egyébként eddig jól teljesít a csoportjában, vezet Olaszország előtt, idegenben ikszelt a taljánoknál, a többi ellenfelét pedig kivétel nélkül elverte. A hétvégén Macedóniába látogatnak majd Silváék, akik eddig az 5 selejtezőjükön 19-2-es gólkülönbséget hoztak össze. A 4-3-3-as felállás nem változik, elől a Pedro-Costa-Vitolo trió kezdhet.
A dél-amerikai társulatnál James Rodriguez és Cuadrado kap pihenőt, a többiek bevetésre készen állnak – zömében. A csoportjában a 2. helyen álló sárga-kékek két vesztes mérkőzés után rendezték soraikat, behúzták a hat pontot az Ecuador-Bolívia páros ellen, így szinte biztos, hogy ott lehetnek Zapaték a vébén. A jövő héten még vár egy edzőmérkőzés a válogatottra, de tétmeccset majd csak augusztus végén játszanak Mináék.
A felkészülési meccsen a jó formában lévő spanyolok sikerét várjuk, és elnézve a tervezett csapatokat, gólokkal is simán számolhatunk, legalább kettővel. Tippünk így: 1es és +1,5!

Olvasói sztorik