Hírek

ÍA Akranes – Breidablik

ÍA Akranes – Breidablik +2.5!

A kiesési rangadótól gólokat várunk, nem is keveset!
Az Akranes pocsékul kezdte a bajnokságot, sorozatban négyszer kapott ki – némi vigaszt jelentett, hogy a kupában legalább túlélte az első két kanyart a gárda. Aztán a múlt héten az IBN vendégeként már a szebbik arcát mutatta a brigád: 4-1-re nyert, az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a hajrában emberelőnyben sikerült magabiztossá tenni a sikert. Jelenleg ez a három pontja van a csapatnak, otthon eddig valamennyi meccsét elveszítette (0-0-3). A védelme gyenge, de azért az előrejátékban van potenciál, gólkülönbsége 5 meccsen 11-14, mind az 5 bajnokiján jött a +2.5-ös opció. Friss sérült nincs a keretben.
A Breidablik tavaly a középmezőnyben zárt, extra céljai az idei évre sem lehetnek – már a kupából is kiestek a zöldek. Tokicék 6 egységet húztak be eddig, három verés után jött a két siker, tegyük hozzá, hogy nem topcsapatokat győztek le. Idegenben 1-0-1-es mutató áll a társulat neve mellett, amely 4/1-es over/under statisztikával rendelkezik. A középpályán van két hiányzó, de ők már régóta nem bevethetők.
Mindkét gárda jó élményekkel érkezik a meccsre. A vendégek az esélyesebbek, de a gólokban jobban bízunk, tippünk így: +2.5!

Magyarország-Oroszország -2.5!

Felkészülési meccset vív egymással a két válogatott a Groupama Arénában. A mieink számára nem indult jól a 2017-es esztendő, Portugáliában sima, 3-0-ás vereséget szenvedtek Dzsudzsákék az aktuális Európa-bajnoktól. A vereség előtt is valószínűsíthető volt, hogy nem jutunk ki a vébére, de ezzel a zakóval már minden lényegi kérdés eldőlt. Ennek tudatában Berndt Storck szövetségi kapitány fiatalításba kezdett, így ma többen is bemutatkozhatnak a nemzeti csapatban. Csapatunkra a héten Andorra elleni selejtező vár – azért annak simának kell lennie. Az oroszok selejtezők nélkül készülnek a hazai rendezésű, 2018-as világeseményre. Az Eb-n leszerepelt gárda vérfrissítésen esett át, a stabil, jó eredmények viszont egyelőre váratnak magukra. Ikszeltek a belgákkal, előtte kikaptak Elefántcsontparttól, verték a románokat, de alulmaradtak a katariakkal szemben. A napokban még Chilével találkozik a “nagy testvér”. Mindkét oldalon a csapatépítés folyamata zajlik, óvatos meccset és kevés gólt várunk. Tippünk így: -2.5!

GAIS-Trelleborg -2.5! X2!

Nem lesz sok gól, és a vendégek nem esélytelenek…
A svéd második vonalban a 11. fordulót rendezik. A GAIS 12 egységgel a 11. helyen tanyázik, 2-1-1-es hazai mérlegéhez 3-2-es gólkülönbség társul. A formája totálisan kiszámíthatatlan, minden kimenetelt produkált az elmúlt hetekben. A keretben van hiányzó, két bekk is kidőlt a sorból. A Trelleborg az 5., a dél-svéd alakulat 16 egységig jutott, lendületben van, három játéknap óta veretlen, viszont idegenben azért nem brillírozik (1-2-2). A találatokat inkább hazai környezetben termeli, vendégként a gólkülönbsége 6-6. Egy csatár és egy védekező középpályás sérült. A kikötővárosiak ma meglephetik a göteborgi ellenfelüket, kevés gólos meccsen pontot, pontokat hozhat el a Trelleborg. Tippünk így: -2.5 és X2!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik