Hírek

Perugia-Benevento

Perugia-Benevento Mindkét csapat szerez gólt!

A Perugia otthon erős, de a vendégek is betalálhatnak – ami adott esetben továbbjutást is érhet…
Az első mérkőzésen az újonc 1-0-ra legyőzte a piros-fehéreket.
A Perugia jó szezont futott, a gárda mindvégig az élmezőnyben tanyázott, a dobogóra ugyan nem volt esélye, végül a 4. helyen zárt. Cristian Bucchi vezetőedző jó munkát végzett, kihozta a keretből a legtöbbet. Otthon nem volt könnyű legyőzni a társulatot, mérlege 8-11-2 volt, 27 rúgott góljára 18-at kapott. A formája rendben volt a szezon végén, április elejétől nem kapott ki – egészen szombatig. Del Prtéék ugyan nem futballoztak rosszul, de a házigazdának azért több lehetősége volt, amelyek közül egyet kihasznált a második félidő elején. A keretben nincs friss sérült, eltiltással sem kell kalkulálnia a szakvezetésnek. Otthon, a Stadio Renato Curi-ban a 4-3-3-as felállást alkalmazza majd a gárda.
A Benevento remekelt az idén, újonc létére play offos helyen végzett. Az 5. helyen zárt 65 ponttal (egyet levont a szövetség), 5-6-10-es idegenbeli mérleggel. A sárga-pirosak az ősszel még a dobogón tanyáztak, ám tavaszra kissé kifulladt a brigád. A tavaly júliusban kinevezett Marco Baroni remekül nyúlt a kerethez, a 4-2-3-1-es hadrend bevált, Puscasék látványos futballal rukkoltak elő több alkalommal is. A csapatban lesznek hiányzók, ám ők nem számítanak alapembereknek. Elől Ceravolo lesz a center, mögötte a Falco, Puscas, Eramo trió lesz a középpályán.
Az első mérkőzésen a Benevento betalált, viszont nem kapott gólt. Perugiában nehéz dolga lesz az újoncnak, de azt gondoljuk, hogy a sárga-pirosak képesek lesznek betalálni idegenben is – a gólváltás tűnik a legértékesebb opciónak… Mi erre fogadunk: Mindkét csapat szerez gólt!

Shamrock Rovers-Bray Wanderers Mindkét csapat szerez gólt!

A Rovers otthon erős, a Wanderers viszont bárkinek képes betalálni – gólváltással számolunk!
A Shamrock egyelőre csak az 5. helyen áll, 16 fellépésen 22 egységgel, otthon masszív, 5-1-2-es mérleggel. Gólkülönbsége saját közönsége előtt 12-8, csak a Derry úszta meg találat nélkül a Tallaght Stadium-bsn tett vizitet. Az elmúlt hetekben kiszámíthatatlanul teljesítenek a zöld-fehérek, győzelmekre vereségek jöttek, legutóbb a listavezetőnél szaladtak bele a késbe (4-1). Egy belső középpályás eltiltott lesz, egy balbekk pedig sérült.
A Bray eddig üde színfoltja az ír élvonalnak, a gárda simán belemegy az adok-kapokba, 27 pontjával a 3., gólkülönbsége pedig 32-24. Idegenben is jól mennek Harry Kenny fiai, mérlegük 4-1-3, 16 lőtt góljukra 12-vel válaszoltak az ellenfelek. Az elmúlt hetekben kicsit döcög a szekér, utolsó öt bajnokijukból csak egyet nyertek meg. A keretben két középpályás eltiltott lesz, egy támadó pedig sérült.
A Shamrocknka 11/5, a Braynak 12/4 az over/under statisztikája, áprilisban fordított pályaválasztással 4-2-es Wanderers siker született. Ma is a gólokban van leginkább fantázia, mindkét fél betalál, és simán összejöhet három találat!

Olvasói sztorik