Hírek

Benevento-Spezia

Benevento-Spezia 1!

A feljutásért folytatott harcban a hazaiak tesznek ma egy na lépést céljuk elérése érdekében… A továbbjutás egy meccsen dől el.
Marco Baroni mester csapata meglepetésre play offos helyen zárta a bajnokságot. A tavaly még harmadosztályú alakulat mindvégig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, sokáig még a dobogóra is esélye volt a gárdának, de végül az 5. helyen zárt. 65 egységig jutottak a piros-sárgák, otthonukban erős, 13-6-2-es mérleget produkálva. 31-14-es gólkülönbségük pedig arról árulkodik, hogy bizony nem volt könnyű bevenni a kapujukat. A bajnokság végére jó formába lendültek Ceravolóék, előbb a Frosinonét verték otthon, majd simán hozták el a pontokat Pisából is (0-3). A keret nem lesz teljes, két támadó is sérült, különösen Ciciretti hiánya jelent érzékeny veszteséget.
A Sezia a 8. helyen zárt 60 egységgel, a fekete-fehérek 4-8-9-es vendégsort hoztak össze, ezeken a meccseken pedig 12-16-os gólkülönbség jött össze. A védekezésre nem lehet panasz, ugyanakkor a támadójáték döcögött Domenico Di Carlo alakulatánál. A bajnokságban kicsit hullámzóan teljesítettek Granochéék, 15-15-12-es összmérlegük is ezt támasztja alá. A bajnokságot nem zárták rosszul a fiúk, Vicenzában fontos meccsen győzedelmeskedtek (0-1). A középpályán lesznek hiányzók, két szélső is kidőlt a sorból.
Az idén mindkét bajnokijukat a Benevento nyerte meg, itt, a Stadio Ciro Vigoritoban 1-0 lett a végeredmény. Ma sem várunk sok találatot, kevés gólos mérkőzésen nyernek a házigazdák. Tippünk így: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik