Hírek

Manchester City-WBA

Manchester City-WBA 1-es és +2.5! 1-es és +3.5!

A City számára fontos a meccs, a birminghamieknek kevésbé – hazai sikerrel és gólokkal kalkulálunk!
Pep Guardiola alakulata két fordulóval a zárás előtt 72 pontjával a 3. helyen áll, de az 5. Arsenal is 69 egységével is lőtávolon belül tanyázik – a halványkékek győzelmi kényszerben lépnek ma pályára. Otthon ez nem is szokott gondot okozni, 10-7-1-es mérlegük erről tanúskodik, 34 rúgott góljukra csak 16-tal feleltek az ellenfelek. A közelmúltban két győzelmet arattak, előbb a Palace-szal törölték fel a gyepet (5-0), majd a Leicestert is legyűrték (2-1). A keretben Bravo és Gündogan sérült.
A WBA motiválatlan, ez látszik az elmúlt hetek teljesítményén. 45 pontjával a középmezőnyben áll, előre nem léphet már, legfeljebb egy-két pozíciót ronthat. Tony Pulis menedzser alakulata vendégként nem volt meggyőző, mutatója 3-7-7. Március közepe óta nem nyertek a csíkosak. Matt Phillips sérülés miatt nem tarthat a társakkal.
A Citynek nagyon kellenek a pontok, Gabriel Silváék nyernek is, és emellett találatokkal is kalkulálunk – hárommal legalább.

Norrköping-Kalmar 1!

A hazaiak elbírják az esélyesség terhét és behúzzák a három pontot.
A tavalyi bronzérmes nem kezdte jól a szezont, az első meccsét ugyan megnyerte a gárda, de utána kétszer is kikapott. A folytatás már jobbra sikeredett, azóta nem szenvedtek vereséget Jens Gustafsson fiai. Otthon 2-1-1-es mérleggel rendelkeznek, két hete nem bírtak a Sundsvallal (0-0), utána azonban nyertek Holmbergék az újonc AFC Eskilstuna stadionjában. A keretben egy középpályás és egy bekk sérült, eltiltott nem lesz a csapatban.
A Kalmar az előző kiírásban az élmezőny mögött zárt, az idén viszont komoly gondok vannak a pirosaknál. Csak 5 pontja van (1-2-5), az utolsó előtti helyen állnak, idegenben egy iksz mellett kétszer kikaptak Elmék. A formájuk rossz, két vereségből érkeznek a mai bajnokira. A védelem tragikus, már 16-szor kapitulált. A keret nem lesz teljes, eltiltott lesz egy középpályás, a védelemben sérülés matt kell kihagyni egy centerhalfot.
A Norrköping jobb csapat, a Kalmar nem ma jön ki a gödörből. Tippünk így: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik