Hírek

Bursaspor-Besiktas

Bursaspor-Besiktas (1-0) 2!

A bajnoki cím megvédéséhez nyernie kell a vendégeknek. Ezt meg is teszik, legalább kettővel!
A Bursaspor 35 pontjával a 15. helyen áll, elszakadt a kiesőzónától, de matematikailag még nincs teljes biztonságban. A zöld-fehérek otthon 7-3-5-ös eredménysort hoztak össze, de a bajnokság hajrájára nagyon lepukkadtak: az utolsó három mérkőzésükön 1-16-os gólkülönbséget produkáltak, és persze kikaptak. A keret nem lesz teljes, Kurtulus és Ersoy sérült, velük nem számolhat Adnan Ornek vezetőedző.
A Besiktas 64 egységgel a 2. helyről várja a meccset, igaz, az Istanbul Basaksehir (65) egy mérkőzéssel többet játszott a fekete sasoknál. Ha ma nyernek Tosunék, újra az élre állnak. A gárda idegenben sem veszélytelen, 8-4-3-as statisztikájához 23-15-ös gólkülönbség társul. Az elmúlt hetekben kisebb gödörbe kerültek Quaresmáék: előbb kikaptak a legnagyobb riválisuktól (3-1), majd odahaza nem bírtak a Fenerrel (1-1). Ma Talisca eltiltott lesz, így ő kimarad az utazókeretből.
A Bursaspor szétesőben, a Besiktasnak viszont nagyon kellenek a pontok. A vendégek nyernek, méghozzá legalább kettővel. Tippünk így hendis V!

Olvasói sztorik