Hírek

Diósgyőr-Mezőkövesd

Diósgyőr-Mezőkövesd 1!

A kiesési rangadót Debrecenben rendezik, mi a “hazaiaknak” szavazunk bizalmat.
A DVTK 35 pontos, Bódog Tamás érkezése óta viszont szárnyalnak a piros-fehérek. Hazai pályán 8-2-4-es sort produkáltak, a formájuk pedig jó, bár legutóbb csak ikszeltek a Gyirmóttal. A kiesés még valós veszély Miskolcon, ám a sorsuk immár a saját kezükben van Ugraiéknak. Még találkoznak az MTK-val és a Lokival, tehát ha ezeken a meccseken nem betliznek Novothnyék, úgy kivívják a bennmaradást. ma két fontos hiányzójuk lesz: Lipták és Karan egyaránt eltiltott.
A matyóságiaktól távozott Szivics, helyére a felvidéki magyar Radványi Miklós érkezett. A bemutatkozása nem sikerült fényesre, mivel otthon kaptak egy ötöst a Kispesttől. 35 pontosak, idegenben pedig gyengék (2-6-7). A sárga-kékek pocsék passzban érkeznek a találkozóra, három bajnokit és egy kupameccset buktak el sorozatban. Eltiltott nem lesz a keretben.
A DVTK lendületben van, és Makraiékat erősebbnek is érezzük, mint az újoncot. Meggyőződésünk, hogy a DVTK megnyeri ezt a roppant fontos találkozót. Tippünk így: 1-es!

Honvéd-MTK 1!

A bajnoki címre törő kispestiek nem hibáznak ma este!
A Honvéd számára roppant egyszerű a képlet: meg kell nyerniük a következő két meccsüket, aztán akkor elég lesz már remizniük a zárónapon a Vidivel. A Rossi-legénység 56 pontos (mint a Vidi), 56 pontos, de több győzelme van, mint a fehérváriaknak. Hazai pályán 10-2-2 a mutatójuk, a formájuk pedig biztató, mivel két győzelemből érkeznek a mai találkozóra. Hidi sérült, eltiltottja nem lesz a piros-feketéknek.
Az MTK a bennmaradásért küzd, egyelőre 35 pontjával a 11., azaz kieső helyen állomásozik. A téli edzőválás sem hozott csodát, Tamás Zsolttal is sokat bukdácsol a társulat. A kék-fehérek idegenben 2-7-5-ös mérleget produkált, ám az ikszekkel nem mennek sokra Kantáék. Az utolsó két körben a DVTK-val és a Pakssal találkoznak Torghelléék, a három ütközetben kellene legalább 6 egységet kasszírozniuk a fiúknak. Baki eltiltott lesz.
A kispestiek ma nem hibázhatnak, és szerintünk Eppelék be is húzzák a három pontot – az MTK pedig a riválisok botlásában reménykedhet… Tippünk így: 1-es!

Olvasói sztorik