Hírek

Juventus-Monaco

Juventus-Monaco 1-es és -4.5!

Az olasz együttes várjuk a döntőbe, méghozzá kettős sikerrel!
A Juve magabiztosan lépeget céljai elérése felé. A Serie A-ban karnyújtásnyira van tőle a címvédés, bejutott az Olasz Kupa döntőjébe is, ráadásul fél lábban már a BL-fináléjába is ott érezheti magát, miután egy hete 2-0-ra nyertek Dybaláék a hercegségben. A zebrák Allegri irányításával valóban szárnyalnak, állítjuk ezt annak dacára, hogy szombaton este csak a ráadásban sikerült ikszre menteni a városi rangadót. Az alaposan felforgatott alapcsapatnál ezúttal döcögött a gépezet, de a csereként pályára lépő Higuain végül egy pontot megmentett. A bajnokság megnyerésére nagy esélye van a társulatnak, már akár a hétvégén megszerezhetik a serleget, mert nyolc ponttal előzik meg a 2., épp soros ellenfelüket, az AS Romát. A csapatban a szombatihoz képest biztosan lesznek változások, Pjaca tuti, hogy kihagyja a meccset, és könnyen lehet, hogy Rugani sem tudja elvállalni a játékot.
A Monaco is nagy eséllyel megnyeri a gall bajnokságot, Leonardo Jardim fiai ezúttal a Nancynak fűzték be hétvégén az oktatófilmet. Előnyük három pont a PSG-vel szemben, de van még egy elmaradt meccsük Moutinhoéknak – ezt már tényleg csak a piros-fehérek szúrhatják el. A BL-ebn is nagyot mentek Mbappéék, számolatlanul szórták a gólokat az elitligában is, ám a Juve szervezett védekezésével nem tudtak mit kezdeni Falcaoék. A torinóiak lezárták a területeket, a gyorsa francia támadóknak nem volt területük. Helyzetet így is dolgoztak ki a franciák, ám Buffon ismét szenzációs volt. A keretben Boschilla és Toure sérült, Mendy bevetése kétséges.
Azt gondoljuk, hogy a Juve türelmesen futballozik majd a visszavágón, hiszen az idő a taljánoknak dolgozik. A Monaco megtesz majd mindent a sikerért, de ez ma kevés lesz. Cuardadóék sikerét várjuk, viszont nem számolunk sok góllal, öttel semmiképpen sem. Tippünk így: 1-es és -4.5!

Olvasói sztorik