Hírek

FC Oss-De Graafschap

FC Oss-De Graafschap +3.5!

A holland másodosztályban két gólos csapat találkozik egymással – ma is találatokat várunk, mondjuk legalább négyet!
Az Oss az alsóházban tanyázik, különösebb tétje már nincs a mai találkozónak számára. A gárda 38 egységig jutott, gólkülönbsége brutális: 65-94! Az over/under statisztikája 30/7, de 21-szer játszott olyan ütközetet, amelyen volt legalább négy találat. A formája gyenge, és otthon sem veretes az eredménysora (7-3-8). Egy csatár eltiltott lesz, egy belső bekk pedig sérült.
A De Graafschap még reménykedhet a play offban, de a sorsa már nem a saját kezében van – ezt a sanszot elszúrták a kék-fehérek a múlt pénteken, amikor is nem bírtak otthon az Achilles-szel. A tavaly még élvonalbeli alakulat a rossz ősz után tavaszra felpörgött, de ez egyelőre csak a középmezőnyhöz elegendő. 50 pontos, vendégként eddig visszafogottan teljesített (3-3-12). Jó passzban van a brigád, és a találatokkal Henk de Jong alakulata sem fukarkodik: 69-61 a gólkülönbsége, ezúttal viszont eltiltás miatt nem lehet ott a többiekkel egy 11 találatot jegyző támadó. Over/under 27/10, ami a +3.5-öt illeti, így 15/22.
Ősszel meglepetésre, az Oss idegenben győzött 5-3-ra. Ma inkább a De Graafschapot érezzük esélyesebbnek, viszont a gólokban még biztosabbak vagyunk. Tippünk: +3,5!

FC Eindhoven-Helmond +2.5! 1-es!

A két együttes közül a hazaiaknak lesz fontosabb a meccs – 1-est és gólokat várunk a kilencven perctől!
Az FC Eindhoven 52 egységgel a 11. a holland másodosztályban, ma egy sikerrel bebiztosíthatja helyét a play offban. Ricardo Miniz alakulata otthonában erős, 12-2-4-es a mérlege, a formája pedig változékony. Egy ötmeccses veretlenségi sorozat épp a múlt héten szakadt meg a lendületben lévő Cambuur otthonában. A támadósor jól teljesít, viszont a védelem gyenge. A meccsen lesérült egy balszélső, ő nem lesz bevethető, viszont letiltotta eltiltását egy belső védő.
A Helmond amolyan minden mindegy alapon futballozhat ma, mivel az kiderült, hogy a piros-feketék már nem lehetnek ott a rájátszáson. Roy Hendriksen vezetőedző alakulata 48 pontig jutott, vendégként szerényen teljesítve (4-2-12). A hátsó alakzat itt sem brillírozott, ezt a beszedett 65 gól bizonyítja. A tavasz elejét nagyon elrontották a piros-feketék, viszont március végétől kicsit összekapta magát a brigád. Legutóbb az Almere ellen tartott otthon pontot az utolsó percben szerzett góllal. Egy csatár sérült, eltiltás nem nehezíti a szakmai stáb munkáját.
A két gárda rendre +2.5-ös mérkőzéseket vívott egymással az elmúlt években – ma is ez az egyik tippünk. Emellett motivációs okok miatt az FC Eindhoven sikerét várjuk. Tippünk így: +2.5 és 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik