Hírek

Cambuur-FC Eindhoven

Cambuur-FC Eindhoven +3.5!

Nagy formába lendült a házigazda, ma gólos meccsen diadalmaskodhat az idegenben sebezhető Moniz-legénység ellen.
A sárga-kékek tavaly estek ki az élvonalból, az azonnali feljutás még akár össze is jöhet a társulatnak, ám ehhez egy rázós, többkörös play offon kell túljutniuk majd Bakkeréknek. Az őszt rendesen elrontotta a brigád, a tavaszt viszont elképesztően megnyomta. Fel is jött Sipke Hulshoff legénysége a 3. helyre, 68 egység áll a neve mellett, hazai mutatója pedig 12-3-3. A formája lenyűgöző, sorozatban nyeri a bajnokikat. Legutóbb a Waalwijk járt nála, és egy félidő alatt egy ötössel zavarta haza látogatóját a gárda. A keretben eltiltott nincsen, és friss sérülés sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.
Az FC Eindhoven is jó eséllyel tagja lesz a rájátszásnak, a kék-fehérek 52 ponttal a 10. pozíciót foglalják el. Ricardo Moniz csapata meglehetősen kétarcúan teljesített az idén: 3-5-10-es idegenbeli mérlege sok mindenről árulkodik. Leonardóék mostanában jó passzban vannak, öt bajnoki óta veretlenek. Ezúttal egy belső védő eltiltását tölti majd, és a középpályáról is maradnak ki ketten sérülés miatt. Támadásban erős az FC Eindhoven, viszont a védelme felettébb ingatag.
A Cambuurnak 45-18 a hazai, az FC Eindhovennek 23-42 az idegenbeli gólkülönbsége. Ma hazai győzelmet, és legalább négy találatot várunk. Tippünk így: +3.5!

De Graafschap-Achilles (0-1) 1! +3.5!

A házigazda nagy formában futballozik hetek óta, ma simán nyerhet a kiesőjelölt ellen!
A tavaly még első ligás alakulat rendesen elrontotta az őszt, a kék-fehérek sokáig csak az alsóházban tanyáztak, így nem okozott meglepetést, hogy a télen elérkezett az edzőváltás ideje. Henk de Jonggal sem indult minden tökéletesen, de aztán rátalált a gárda a helyes útra. Február elejétől 9-1-1-es sort produkált, hazai környezetben pedig 12-1-5-ös a mérlege, amely erőt sugároz, gólkülönbsége pedig 45-26 – a második legtöbb gólt ők szerezték hazai közegen. A múlt héten fontos rangadót nyert meg az együttes az Almere vendégeként, így továbbra is van esélye a play offra. A társulatban nem lesz eltiltott, és visszatért a múlt héten egy középpályás is sérüléséből.
Az Achilles nagyon kilógott a ligából, szinte végig az utolsó helyen állt a bajnokság során. Aztán néhány hete mintha megtáltosodtak volna Eric Meijers fiai: előbb a Den Boscht, majd a Volendamot verték, a múlt pénteken viszont a klasszikus kiesési rangadón egy ráadásban kapott góllal csak remiztek a Dordrechttel, így megmaradt a hárompontos különbség a két együttes között. A gárda 21-nél jár, vendégként 3-2-13-as sort hozott össze, gólkülönbsége pedig 11-40 a túrákon. Egy védekező középpályás sérült hosszabb ideje, de ő nem alapember. Eltiltott nem lesz.
AZ Achilles a múlt héten elszalasztotta a lehetőséget arra, hogy pontszámban beérje riválisát. Már csak két meccs van hátra az alapszakaszból, és a hazaiak lendülete már nem törik meg. Azt gondoljuk, hogy a De Graafschap magabiztosan behúzza a három pontot, és várunk találatokat is, legalább négyet!

Olvasói sztorik