Hírek

Liverpool-Crystal Palace

Liverpool-Crystal Palace 1-es és +1.5! 1-es és +2.5!

Gólos mérkőzésen nyeri meg a mérkőzést a házigazda!
Jürgen Klopp alakulata a játéknap előtt a 3. helyre jött fel a Premier League-ben, a vörösöknek 66 egység áll a nevük mellett. Az Anfielden 11-4-1-es erős mérleget produkáltak Coutinhoék, 41-16-os gólkülönbségük pedig erőt sugároz. Január végétől február végéig hullámvölgybe kerültek Canék, ekkor kikaptak háromszor a bajnokságban, és elbúcsúztak mindkét hazai kupasorozattól is, ám utána összekapta magát a társulat. A legutóbbi hét bajnokin 5-2-0-ás sort hoztak össze, bár meglepetésre néhány hete otthon nem bírtak a Bournemouth-szal, viszont a két túráról hat pontot hoztak (Stoke, WBA). Vannak hiányzóik a liverpooliaknak, Lallana, Henderson és Mané biztosan kihagyja az összecsapást, viszont Lucas, Firmino és Matip már talán ott lehet a keretben. A 4-3-3-as alapfelállás nem változik, elől a Firmino-Origi-Coutinho trió kezdhet.
A londoniak már túljutottak egy edzőváltáson, néhány hónapja Sam Allardyce irányítja a szakmai munkát. A kiesés elől menekült sokáig a Palace, ám az elmúlt heteknek köszönhetően azért sikerült elszakadnia a társaságnak a veszélyes zónától. 35 pontosak a piros-kékek, a vonal alatt álló Swansea 28-nál jár… Idegenben 5-3-8-as statisztikát hoztak össze Cabaye-ék, 24-30-as gólkülönbségük viszont bátor játékra vall. Február végétől csak egyszer hagyták el vesztesen a pályát, viszont győztek ötször is – a múlt hétvégén a bajnokkal leikszeltek (Leicester 2-2). A támadósor erős, Benteke, Zaha és Puncheon egyaránt veszélyes az ellenfelek kapujára. Wickhamm és Scott Dann sérült, ők nem lehetnek ott a mai meccsen.
Londonban 4-2-re nyert a Pool, és ma is a vörösök sikerét várjuk. Emellett találatokkal is kalkulálunk: a Poolnak 20/12, a Palace-nak 18/14 az over/under statisztikája. Ebből adódóan tippünk 1-es és +1.5, bátrabbaknak pedig 1-es és +2.5!

Udinese-Cagliari +2.5!

Felszabadult játékot és gólokat várunk a két középcsapat összecsapásán.
A 11. fogadja a 13. helyezettet a Serie A-ban, különösebb tétje nincs már az összecsapásnak, előre és hátra kell sem tekintgetniük a gárdáknak. A rossz rajt után Luigi del Neri felrázta az északiakat, ez azonban ahhoz volt elegendő, hogy biztonságban töltse a tavaszi szezont a csíkos alakulat. A Friuliban 7-3-6-os mérleget produkáltak Zapatáék, akik egy jó sorozatot rontottak el a múlt hétvégén Nápolyban (3-0). A 4-3-3-as felállás marad, sérült Samir és Fofana, elől a De Paul-Zapata-Thereau trió rohamoz majd.
A szárdok magabiztosan maradtak benn a Serie A-ban, a szigetlakók 38 ponttal a középmezőnyben tanyáznak. Idegenben 3-2-11-es mérlegük felettébb szerény, gólkülönbségük a túrákon 13-31. A formájuk szeszélyes, hol nyernek, máskor veszítenek. A keretben Melchiorri és Dessena sérült, Ionita eltiltását tölti. Rastelli mester tartja a 4-3-2-1-es felállást, elől Sau és Joao Pedro előtt Boriello lesz a csúcsék.
Az Udinesének 20/12, a Cagliarinak 21/11 az over/under statisztikája. Ősszel 2-1-re nyertek a szárdok. Ma is találatokat várunk, legalább hármat. Tippünk így: +2.5!

Olvasói sztorik