Hírek

Metz-PSG

Metz-PSG 2-es és +2.5!

A címvédő nem hibázhat, gólos meccsen nyerhet a kiesés elől menekülő metziek otthonában.
A Metz az alsóház tagja, a bordók 36 egységgel a 15. helyről várják a folytatást. Hazai környezetben nem szabad fél vállról venni Philippe Hinschberger legénységét, statisztikájuk 6-6-4, ehhez 22-29-es gólkülönbség társul. A formájuk nem az igazi, február eleje óta ugyanis csak egy bajnokit tudtak megnyerni, így már a veszélyes zónához érkeztek. A hétvégén Sarrék a Caent fogadták kiesési rangadón, ám csak ikszelni tudtak egy hajrában kapott találat miatt. A keretben egy balbekk sérült, egy másik baloldali hátvéd pedig még eltiltását tölti.
A párizsiak üldözik a Monacót, Unai Emery alakulata jelenleg hárompontos hátrányban van a listavezetővel szemben. A fővárosiak kiheverték a március eleji BL-kudarcot, azóta hat tétmeccset nyertek meg sorozatban – legutóbb az Angers vendégeként diadalmaskodtak 2-0-ra. Vendégként 12-0-4 a mérlegük, december 17-e óta nem találtak legyőzőre Di Mariáék. A csapat egyben van, sérülés sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.
A támadópotenciálja félelmetes a párizsiaknak, ezt ma megtapasztalja a Metz is. Viszont nem zárjuk ki, hogy betalálnak a hazaiak is. Találatokkal és vendégsikerrel kalkulálunk, tippünk így: 2-es és +2.5!

Olvasói sztorik