Hírek

Barcelona-Juventus

Barcelona-Juventus Mindkét csapat szerez gólt!

A zabrák bevehetik a Barca kapuját, ám azért Messiék is mattolják majd Buffont…
Az első mérkőzésen 3-0-ra nyertek a taljánok.
A Barcelona nehéz napokat él meg mostanság. A BL előző körében noha végrehajtotta a lehetetlen küldetést a PSG 6-1 arányú legyőzésével a katalán alakulat, ám azóta sem klappol minden a gárdánál. A La Ligában kikaptak Messiék a Malagától, majd a Juve elleni első mérkőzésen is akadozott a gépezet. A bajnokságban három pont a lemaradása az ősi riválissal szemben, ráadásul a Realnak még van egy elmaradt mérkőzése is. Ha a hétvégi El Classicón nem nyernek Rakiticék, minden bizonnyal elbukják a bajnok címet. A keret ezúttal sem lesz teljes, az eltiltott Busquets ugyan visszatérhet, de Mascerano, Rafinha és Vidal szolgálataira nem számíthat Luis Enrique.
A Juventus rohamléptekkel halad az újabb bajnoki címért, Allegri mester fiai immár nyolcpontos előnnyel várhatják a Serie A hajráját. Higuainék emellett bejutottak az Olasz Kupa fináléjába is, tehát valóban kijelenthető: nagyszerű formában vannak Dybaláék. Idegenben azért botlottak már néhányszor Cuardadóék, ám nem mostanában: január 15-én a Fiorentina verte meg őket, azóta nem kaptak ki a csíkosak. A BL-ben őrzik veretlenségüket az olaszok, a csoportmeccsek után a Portót oda-vissza verték Barzagliék. Allegri a hétvégi bajnokin tartalékos összetételben vezényelte pályára alakulatát, amely így is simán győzött Pescarában (0-2). Ma Pjaca nem lehet ott a társaival sérülés miatt, rajta kívül mindenki bevetésre készen áll.
Azt gondoljuk, hogy a Barca még egyszer nem tudja megismételni a bravúrt – a Juve lényegesen stabilabb annál, minthogy négyszer kapituláljon. És kontrákból veszélyesek lesznek Mandukicék, a ólváltás éppen ezért nagyon benne van a pakliban. Mi erre fogadunk!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!