Hírek

Videoton-Mezőkövesd

Videoton-Mezőkövesd +2.5!

A Vidi a bajnoki címre tör, nem hibázhat, sok gólos meccsen verheti a matyóságiakat…
Kiélezett küzdelem folyik a bajnoki címért, jelenleg Berg mester alakulata van lépéselőnyben a riválisokkal szemben, ám még sok van hátra a pontvadászatból. A piros-kékek az élről várhatják a folytatást, 48 egység áll a nevük mellett, “hazai” mérlegük pedig 9-1-3. A formájuk összességében nem rossz, viszont a múlt hétvégén fontos rangadót buktak el a Vasassal szemben (1-2). Szerdán már javítottak Juhászék, és 1-0-ra verték a sereghajtó Gyirmótot. A keret nem lesz teljes, Kovács sérült, Lazovics eltiltását tölti.
A Mezőkövesd nagy lépést tett szerdán a bennmaradás felé: a sárga-kékek 2-1-re verték a Debrecent. Jelenleg 31 pontos a Szivics-legénység, ám idegenben azért nem meggyőzőek Molnárék: mutatójuk 2-5-6, gólkülönbségük pedig a túrákon 9-23. A Pintér Attilát télen váltó szakember ismét “gólos” csapattá formálta aktuális alakulatát, érkezése óta rendre jön a +2.5-ös opció a kövesdiek mérkőzésein. Motivált lesz a vendég alakulat is, hiszen nagyon szoros a tabella második fele. Kinkék formája meglehetősen hullámzó, tavasszal a megszerezhető 21-ből csak hetet húztak be. A kupában viszont még áll a társulat, majd a Vasassal játszik páros meccset a fináléba kerülésért. A keretben nincs friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakmai stáb dolgát.
A mérkőzés esélyese a Videoton, ám a gólokban inkább látunk értéket. A +2,5-ös opció már szépen fizet, így mi is erre fogadunk!

Torino-Crotone +2.5!

A bikák nem töltenek, csak tüzelnek – a kiesés ellen hajtó újonccal eseménydús kilencven perc várható…
Furcsa szezont fut Szinisa Mihajlovics alakulata. Támadásban félelmetesek a bikák, ugyanakkor a védelmük tragikus. Gólkülönbségük 31 mérkőzésen 59-52, over/under mutatójuk 22/9. 44 ponttal a középmezőnyben tanyáznak, hazai pályán viszont erősek Belottiék, 8-6-1-es mutatójuk erről árulkodik. A formájuk szeszélyes, két iksz után Szardínián nyertek (Cagliari 2-3). A keret nem lesz teljes, Acquah eltiltását tölti, Iturbe és Obi sérült.
A Crotone nagy hajrába kezdett, a piros-kékek pedig újra reménykedhetnek, hiszen az Empoli lőtávolon belülre került. Az újonc 20 pontos, a kék-fehérek 23-nál járnak… Davide Nicola kapta a bizaémat a klub elöljáróitól, és olybá tűnik, megérte türelmesnek lenni a 44 esztendős szakemberrel. Falcinelliéknek azért lenne mit kozmetikázniuk gyenge 1-2-12-es (9-28) mérlegükön, ám a formájukban bízhatnak. Két hete a Chievo vendégeként, majd a múlt vasárnap odahaza az Inter ellen diadalmaskodtak, mindkétszer 2-1-re. A keretben lesz egy eltiltott középpályás, ugyanakkor friss sérültről nem számolt be a szaksajtó.
Néhány hete még simán hazai sikert jósoltunk volna a mérkőzésre, ám az elmúlt időszakban a Crotone bebizonyította: igen is tud küzdeni. Vélhetően motiváltabb is lesz a vendég alakulat, amelynek pontot, pontokat kell szereznie. Nyílt játékot és sok gólt várunk az újonc torinói vendégjátékától. Tippünk így +2.5!

Olvasói sztorik