Hírek

De Graafschap-Waalwijk

De Graafschap-Waalwijk +2,5! +3.5!

Nem lesz hiány találatokból ma sem a holland második vonalban!
A De Graafschap tavaly még az élvonalban szerepelt, de kiesett, a feljutásról pedig már az ősszel “gondoskodtak” a fiúk: az alsó régióban szerepeltek. A téli edzőváltás után aztán kissé összekapta magát a kék-fehér sereg, de jelenleg sincs esélyük a play offra. A 13. pozíciót foglalják el 39 egységgel, hazai pályán 10-1-5-ös mérleget produkálva. A támadósorral nincs különösebb baj, nem úgy a védelemmel: gólkülönbségük otthon 39-26, összességében pedig 56-55. Henk de Jong vezetőedző együttese a legutóbbi hét bajnokijából hatot megnyert, a múlt héten az erős Jong PSV-t verték. A keretben nincs friss sérült, egy jobb bekk eltiltását tölti még ma.
A Waalwijk is élt mér meg szebb napokat, jelenleg a rájátszásra hajt, és ez úgy tűnik, össze is jön a sárga-kékeknek. A gárda 49 ponttal a 9. helyen állomásozott a játéknap előtt, és bizony idegenben sem szabad leírni Peter van den Berg együttesét. Statisztikájuk 6-4-6, ehhez 27-33-as gólkülönbség jött össze. A tavaszi formájuk bizakodásra adott okot, de az utolsó két fellépésükön már nem tudtak nyerni: a Den Boschnál ikszeltek, majd otthon nagyon elverte őket a Volendam (1-4). Kisebb gondot okoz, hogy egy 13 találatot jegyző csatáruk eltiltott lesz, viszont egy center visszatérhet piros lapos büntetéséből.
A hazaiak over/under statisztikája 23/9, a vendégeké 20/12, az ősszel 2-1-re nyert a Waalwijk. Ma megint a találatokban látjuk az értéket. Tippünk: +2.5, bátrabbaknak pedig +3.5!

Venlo-Almere +2.5!

A listavezető kisebb gödörbe került, ma sem mernénk rájuk fogadni. Nem úgy a találatokra…
Valami nem stimmel a Venlónál: a holland másodosztály listavezetője pazar szériát futott tavasszal, ám az utolsó két bajnokiját úgy veszítette el, hogy két rúgott góljára kilencet kapott! A Doordrechtnél váratlanul nagy pofont kaptak a sárga-feketék, a kiescsapat 5-2-re verte a bajnokjelöltet, aztán a múlt héten az erős NAC Breda is megleckéztette a társulatot: 0-4 lett a végeredmény. A gárda így is magabiztosan vezet, 69 pontja van, hazai környezetben pedig 12-1-3-as sora magabiztosságot sugall. Problémát jelent, hogy a házi gólkirály eltiltott lesz, rajta kívül egy balhátvéd sérült hetek óta. Maurice Steijn vezetőedző állás nincs veszélyben, ugyanakkor most már illene visszatalálni a helyes útra.
Az Almere biztosan részese lesz a play offnak, 54 pontos a gárda, ezzel jelenleg a 8. pozíciót foglalja el a tabellán. Idegenben sem gyenge a piros-fehér társulat, 5-4-7-es mutatójához 32-39-es gólkülönbség passzol – vendégségben is felvállalják a nyílt futballt a fiúk. A formájában bízhat, február eleje óta ugyanis nem kapott ki, de tanulságos lehet, hogy két hete a sereghajtónál csak remizett, és kapott három gólt. Friss sérült nincs, és eltiltottal sem kell kalkulálnia Jack de Gier vezetőedzőnek.
A hazaiaknak 19/13, a vendégeknek 21/11 az over/under statisztikájuk. Ma ismételten a támadósoroknak szavazunk bizalmat, jó eséllyel ismét összehoznak három találatot a felek. Tippünk így: +2.5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik