Hírek

Torino-Udinese

Torino-Udinese 1-es és +1.5!

A két középcsapat csatájából a házigazdák jöhetnek ki jobban…
Szinisa Mihajlovics alakulata a 10. helyről várhatja 40 egységével a bajnokság hajráját – a bikák nagyon már nem tudnak kimozdulni a középmezőnyből. A gárda az egész pontvadászat során szeszélyesen teljesített, voltak jobb és rosszabb periódusai az elmúlt nyolc hónap alatt. Ami tény: a védelem olykor időzített bombaként funkcionált, elől pedig nem győzték rugdosni a gólokat Belottiék, hogy pontot, pontokat tudjon szerezni a társaság. Otthonában azért masszívabban tolták Ljajicék, mérlegük 8-5-1, gólkülönbségük pedig 34-19, összességében 54-48! Az over/under tekintetben 20/9 a rátájuk. A formájuk a bajnoki szünet előtt is kiszámíthatatlan volt, kikaptak a Laziótól, verték a Palermót, ikszeltek az Interrel – mind a három meccsen 4 találat esett.. A keretben csak Obi sérült, eltiltottja nem lesz a bordó-fehéreknek. Ljajic és Barreca teljesítményével nem volt elégedett a szerb tréner, így ma Iturbe és Molinaro lehet ott a kezdőben.
Az Udinese hónapok óta felszabadultan és/vagy motiválatlanul futballozhat, az ugyanis gyorsan eldőlt, hogy Luidi delNeri alakulata nem tud kiesni, és esélye sincs az El-re. Aztán hol így, hol úgy teljesítenek a zebrák, az elmúlt hetekben például a szebbik arcukat mutatják: előbb Pescarában nyertek, majd kiütötték a Palermót. Jelenleg 36 egységükkel a 12. pozícióban tanyáznak, abszolút a biztonsági zónában. Zapatáék vendégként 4-3-7-es mérlegük a felejthető kategóriába tartozik, ehhez 13-17-es gólkülönbség társul. A keret ezúttal erőteljesen tartalékos lesz, nem lesz Théréau, a házi gólkirály, Bofana, Karnezis kapus – ők egyaránt alapembernek számítanak. A 4-3-1-2-es felállás nem változik, a francia gólvágót Perica pótolhatja majd.
Ősszel 2-2-re végeztek a felek a Friuliban, és ezúttal is számolunk találatokkal. Viszont a bikákat erősebbnek érezzük, így a gólok mellett a hazaiak sikerét favorizáljuk. Tippünk így 1-es és +1.5!

Chievo-Crotone 1!

A veronaiak kijavítják két héttel ezelőtti csúnya vereségüket, a vendégek nem ma támadnak fel poraikból…
A sárga-kékek 38 ponttal a 11. helyen állnak, odahaza 6-4-5-ös mérlegük épp olyan, mint a gárda: szürke, átlagos. Rolando Maran jó munkát végez, hiszen a keretben nincsenek klasszisok, mégsem kellett egy pillanatig sem a kieséssel foglalkozniuk. A veronai alakulat hullámzóan teljesített a válogatott szünet előtt, otthon kétszer győzött, idegenben kétszer kikapott – Bolognában például 4-1-re, ez az eredmény azért nem jellemző Castróékra. A csapatra a stabilitás jellemző, elől pedig a Birsa-Pellissier-Inglese hármas azért tud zavart okozni a védelmeknek. Ezúttal csak Gobbi szerepeltetése kérdéses, ha nem jön rendbe a balbekk, úgy Frey helyettesíti.
Olybá tűnik, a Crotone csak villámlátogatást tett a Serie A-ban. A piros-kékek 14 ponttal az utolsó előtti helyen állnak, vendégként egyedüliként még nem tudtak nyerni, mutatójuk katasztrofális: 0-2-12, ehhez 7-27-es gólkülönbség jött össze. Falcinelliék rossz formában zártak a szünet előtt, Davide Nicola vezetőedzőnek sürgősen ki kellene találnia valamit, ha bent akarja tartani az alakulatot. Ez szinte lehetetlen küldetés, ugyanis lemaradásuk 8 egység az Empoli mögött, és a sorsolásuk is brutálisan nehéz. Jó hír viszont, hogy csak Ceccherini nem lesz bevethető, a így az egyik belső védő Ferrari lesz.
Van miért törlesztenie a Chievónak, ugyanis ősszel az újonc 2-0-ra elverte Hetemajékat. Ma a házigazda sikerét várjuk, Sorrentinóék kijavítják a bolognai vereséget. Tippünk így: 1-es!

Olvasói sztorik