Hírek

FC Eindhoven-Den Bosch

FC Eindhoven-Den Bosch +2.5!

Ha holland II., akkor természetesen gólvadászat!
Minden bizonnyal örültek a szünetnek az FC Eindhovennél, ugyanis a gárda ismételten zuhanórepülésbe kezdett. Sorozatban három bajnokiját bukta el, ebben a periódusban egy rúgott gólra 10-et kaptak a kék-fehérek. Ricardo Moniz alakulata le is csúszott a 11. pozícióba, jelenleg 43 egység áll a neve mellett, a play offra akkor lenne esélye, ha lényeges formajavuláson esne át a brigád – amelynek tagja már a holland tréner nagy kedvence, Leonardo is. Otthonában azért nem szabad leírni az együttest, mérlege 10-1-4, gólkülönbsége 31-20. Az over/under statisztikája 21/10. A keretben eltiltott nincs, és friss sérülés sem zavarja a szakmai stáb munkáját.
A Den Bosch 38 ponttal a 12. helyen állomásozik, a társulat számára nem realitás a rájátszás. Az idegenbeli mérleg nem meggyőző, 4-3-8, a védelem szellős, különösen a túrákon (22-30). A kéthetes szünet előtt hullámzóan teljesítettek Wiljan Vloet fiai: győzelem-vereség-döntetlen, így ebben a sorrendben. Az 5-3-2-es alapfelállás óvatosságra utalhat, ugyanakkor ez mégsem látszódik a pályán: 18-szor játszottak +2.5-ös meccset Regalesék. Egy jobb bekk sérült, eltiltott nem lesz ezúttal.
Az FC Eindhovennek fontos lenne a győzelem, de elnézve a védelmét, inkább a gólokra merünk fogadni. Három szerintünk tuti, hogy összejön, tippünk így: +2,5!

Almere-Telstar +2.5!

Izgalmas, eseménydús kilencven percre van kilátás ma este a Mitsubishi Forklift Stadionban!
Az Almere a rájátszás tagja lesz a holland második vonalban, Jack de Gier alakulata 51 pontjával a 8. pozíciót foglalja el a tabellán. A piros-fehérek elsősorban otthonukban erősek, mérlegük 10-2-3, ehhez 33-17-es gólkülönbség társul. A formájukra alapozhatnak, ugyanis öt bajnoki óta nem szenvedtek vereséget. A csatársor rendben van, 31 fellépésen 65 találatot termelt a City, viszont a védelem nem áll a helyzet magaslatán: az 56 kapott gól elég durván hangzik. Over/under mutatójuk 21/10. Egy középpályás sérült, de ő nem alapember, eltiltottja nem lesz a társulatnak.
A Telstar 34 egységével a 15. helyről várhatja a folytatást, a play offra nincs már esélye a piros-kékeknek. Vendégként 3-4-8-as mutatót hozott össze a csapat, 15-23-as gólkülönbséggel. A társaság vegyes formában várja a mai túrát: két idegenbeli meccsen megégett, utána viszont nála előkelőbb pozícióban álló alakulatokkal remizett (Emmen, MVV). Ma egy ötgólos támadóközéppályás eltiltott lesz, rajta kívül egy bekk sérült hónapok óta.
A hazaiak támadójátéka félelmetes, ám a védelme nem stabil. Az Almere az esélyes, de három találatban nagyobb értéket érzünk. Tippünk így: +2.5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik