Hírek

Derry-Limerick

Derry-Limerick 1!

1-1ről folytatódik a mérkőzés, a hátralévő bő egy órában a házigazda beviheti a győztes találatot.
A Derry nagyszerűen kezdte a szezont, eddig mind a négy bajnokiját megnyerte, otthonában a bajnokot és a Droghedát is magabiztosan intézte el (3-1, illetve 4-0). A keret tavalyhoz képest erősödött, és egy belső védőn kívül nincs más sérült a keretben. A tavalyi bronzéremnél az idén fényesebb medállal lennének elégedettek a piros-feketék…
A Limerick újonc az élvonalban, tavaly utcahosszal nyerte meg a másodosztályt. A télen erősítettek is a kék-fekete-fehérek, elsősorban a támadósorba jöttek új futballisták. A rajt remekül sikerült, hiszen a Sligot 5-1-re páholték el Tosiék, ám a későbbiekben már nem ünnepelhettek győzelmet. Mérlegük négy mérkőzés után 1-1-2, az eddigi egyetlen idegenbeli fellépésüket elvesztették, igaz, a bajnok Dundalknál vizitáltak (1-0). Ma egy balszélső és egy támadó nem áll a szakmai stáb rendelkezésére.
A meccs a 25. perctől folytatódik 1-1-es állásról. A Derry jó formában van, érzésünk szerint beviszik a piros-fehérek a győztes találatot. Tippünk így: 1-es!

Rochdale-Millwall +2.5! Mindkét fél betalál!

A League I. rájátszására hajt mindkét gárda, nyílt, bátor futballt várunk a felektől.
A Rochdale a 10. pozíciót foglalja el 53 egységgel, a play offos helytől 7 egység a lemaradása a gárdának. Otthonában erős, mérlege 11-4-3, ehhez 38-20-as gólkülönbség párosul – ennél több gólt egy alakulat sem szerzett saját létesítményében. Egy hosszú, többhetes gyenge szériára tett pontot a hétvégén a Gillingham 4-1-es legyőzésével. Az over/under statisztikája 22/14. Keith Hill menedzser egy eltiltott támadójára ne számíthat.
A Millwall jobban áll mai riválisánál, a kék-fehérek 59 ponttal a 7. helyen tanyáznak. Az első hatba kellene beférkőzniük Neil Harris fiainak, és elnézve a társulat formáját, erre minden esélye megvan. Cooperék bajnokin december közepén kaptak ki legutóbb! Idegenben 5-5-6-os, átlagos mutatót hoztak össze Morisonék, 22-28-as gólkülönbséggel. A keretben egy kapus sérült.
Motivált alakulatok feszülnek egymásnak ma este. A Rochdale az idén igazán “gólos” csapat lett, azaz bátran felvállalják a nyílt játékot a hazaiak. A Millwall ebben partner lesz, és csakúgy, mint az ősszel, ezúttal is megzördülhet mindkét háló, és lesz három találat – akkor idegenben 3-2-re nyert a Rochdale…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik