Hírek

Lazio-Torino

Lazio-Torino +2.5! 1-es és +2.5!

Gólokban nem lesz hiány ma este a fővárosban!
A Lazio 53 pontjával a 4. volt a játéknap előtt: a kék-fehéreknek még van esélyük a dobogóra, viszont mögöttük többen is ácsingóznak az EL-t érő pozíciókra. Inzaghi mester alakulata 9-2-3-as hazai sorral rendelkezik, formája pazar, január vége óta nem kapott ki, az utolsó három bajnokiját egyaránt megnyerte. A 4-3-3-as felállás nagyon ül, ráadásul eltiltás és sérülés sem nehezíti a szakmai stáb munkáját. Elől az ANderson-Immobile-Lulic trió vár bevetésre, Keita Balde így csak a padon kezd. Biglia ugyan a hét elején hagyott ki edzéseket, de a tréner a kezdőbe jelölte a csapatkapitányt.
A Torino igazi gólos alakulat, Mihajlovics fiai szórják a találatokat, ebben Belotti viszi a prímet: a támadó már 22 gólt szerzett. Viszont a védelem is gólképes, összesített találati mutatója a bikáknak 51-43. A gárda a 10. helyről várja a játéknapot, 39 pontos, előre és hátra sem kell nagyon tekintgetnie. Formája szeszélyes, az elmúlt három bajnokin mindhárom kimenetelt játszott. Idegenben 2-5-7-es mérlegéhez 19-26-os gólkülönbség társul. Az over/under mutatója 18/9… Obi sérült, rajta kívül mindenki bevetésre készen áll. A 4-3-3-as felálláson nem változtat a szerb tréner, Ljajic-Belotti-Falque alkotja majd a támadótriót.
Találatokból nem lesz hiány, ősszel Torinóban 2-2 lett a végeredmény. Ma is várunk legalább három találatot – no és azért a hazaiak sikerében bízunk. Tippünk így +2.5, bátrabbak egy 1-essel is kiegészíthetik az alaptippet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik