Hírek

Palermo-Roma

Palermo-Roma 2-es és +2.5!

A hazaiak védelme gyenge, tartalékos is lesz a gárda, a farkasok a szicíliaiak ellen jöhetnek ki a kisebb hullámvölgyből.
A rózsaszín együttes a 18., kieső helyen állomásozik, mindössze 15 egységet szereztek Sallaiék, helyzetük egyre reménytelenebb. Diego Lopez érkezése a kispadra valamelyest javított a helyzeten, de az állomány gyenge, nem üti meg a Serie A-s színvonalat. A formája nem jó, két hete otthon remizett a Samppal, viszont a múlt vasárnap Torinóban megint kapitulált. A Renzo Barberában botrányosan gyengén teljesítenek Chocevék, mérlegük csak 1-2-10, hét rúgott góljukra 23-mal feleltek az ellenfelek. A gárda tartalékos lesz ma, Balogh és Rispoli eltiltását tölti, Rajkovic, Pezzella és Stefan Silva pedig sérült.
A farkasok kisebb válságban vannak, a bajnokságban a Napolitól (1-2), az EL-ben a Lyontól (2-4) kaptak ki Salahék. A Serie A-ban még mindig őrzik 2. helyüket Dzekoék, 59 egység áll a nevük mellett, de a nápolyiak feljöttek rájuk, már csak két pont közöttük a távolság. Idegenben 7-2-5-ös mérleget hoztak össze Spallettiék, ehhez 21-19-es gólkülönbség párosul. A támadószekció erős, Nainggolan és Salah előtt Dzeko játszik majd. Manolas eltiltott lesz, rajta kívül csak Florenzi nem áll a szakmai stáb rendelkezésére.
Mindkét alakulatnak égetően szüksége van a három pontra, persze, más-más céloktól vezérelve. A fővárosiak megnyerik az összecsapást, emellett találatokkal is kalkulálunk. Legalább hárommal. Tippünk így: 2-es és +2.5!

Deportivo La Coruna-Barcelona (0-1) 2!

Papa Mellel veretlen még a házigazda, de ez a sorozat ma megszakad a BL-ben csodát tevő katalánok ellen.
A La Coruna-i alakulat a bennmaradásért küzd, ám miután január végétől mély válságba került, az edzőváltás mellett döntöttek a klubnál. A rutinos ex-Betis trénert, Pepe Melt igazolták le a padra, és eddig olybá tűnik, jól választott a tulajdonosi kör. A tar szakemberrel még veretlenek a kék-fehérek: ikszeltek az Atleticóval és a Betis-szel, idegenben pedig nyerni tudtak Gijonban. 24 ponttal a 16. helyen tanyázik, a vonal alatti Granadával szemben 5 egység az előnye. A Riazorban 4-4-4 a mérlege, 17-13-as gólkülönbséggel. A keret nem lesz teljes, elől Andone, a házi gólkirály, a középpályán pedig Mosquera lesz eltiltott – ők alapembernek számítanak. Guilherme dos Santos, Sidnei és Kakuta bevetése kérdéses.
A Barca csodát tett szerdán, 6-1-es sikerével bejutott a BL-negyeddöntőjébe. A katalánok remekül futballoztak, rengeteg veszélyes támadást vezettek Messiék – és nem mellékesen bevertek hat gólt a klasszisokkal felálló párizsiaknak. Luis Enrique együttese a La Ligában is az élre állt 60 ponttal, igaz, az 59 egységnél járó madridiaknak még van egy elmaradt Celta Vigo elleni mérkőzésük. A formájuk pazar, és idegenben is félelmetesen termelik a gólokat SuarezéK 9-3-1-es statisztikájuk mellé 37-12 gólkülönbséget pakoltak össze Rakiticék. Vidal sérült, és Mathieu sincs még bevethető állapotban. Minden pontra szükségük van a gránátvörös-kékeknek, így ismét erős összeállításban szerepel majd a Barca. A szerdai kezdőhöz képest annyi változás lehet, hogy Jordi Alba és Andre Gomes kaphat szerepet a gárdában.
A Depor nagy menekülésbe kezdett, de ma nem gyarapítja tovább pontjai számát. Nyernek Neymárék, méghozzá legalább két góllal. Tippünk így hendis V!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik