Hírek

Cambuur-Den Bosch

Cambuur-Den Bosch +2,5!

Gólos mérkőzésen nyernek a hazaiak!
A sárga-kékek csak most bánhatják, hogy elrontották az őszt. A tavaly még élvonalbeli együttes pocsékul teljesített a bajnokság első felében, csak a középmezőnyben tanyázott, így nem lepett meg senkit, hogy a tulajdonosok meghúzták az edzőváltást. Ez jót is tett az alakulatnak, amely sorra nyerte mérkőzéseit (az utolsó három bajnokit sorozatban). Persze, botlottak közben, de összességében most már stabil élcsapatnak számít a társulat. Jelenleg a z 5. 49 egységgel, a rájátszás tutira meglesz Bartoéknak, viszont az egyenes ágon való feljutásról lemondhatnak. A kupában is szépen meneteltek, de az AZ az elődöntőben megálljt parancsolt a gárdának. Otthonában erős a Cambuur, mérlege 9-3-2-es mutatójához 34-16-os gólkülönbség társul. Az over/under statisztikája 18/10. Egy középpályás eltiltott lesz, és a házi gólkirály sem tud pályára lépni sérülés miatt. Ennek ellenére a ligához mérten kimondottan erős a keret.
A Den Bosch 24 ponttal a 13. helyen áll, rossz passzban van, régóta nem nyert, mégsem kell különösebben aggódnia, a bennmaradása garantált. Wiljan Vloet vezetőedző nehezen tudja motiválni játékosait, akik idegenben különösen gyengén teljesítenek. 3-3-8-as sorukra nem lehetnek büszkék, mint ahogy a védekezésükre sem: a túrákon már 30 gólt kaptak, ami ugye több mint kettes átlagot jelent meccsenként. Over/under tekintetben pont úgy állnak, mint mai ellenfelük: 18/10. A kék-fehéreknél egy eltiltását letöltő középhátvéd visszatérhet, sérültek vannak, de ők nem meghatározó játékosok.
A Cambuur jól pörög mostanában, de a hazai sikerre gyengébben fizetnek az irodák, mint a gólokra. Elnézve a Den Bosch védelmét, és a hazaiak támadósorát, a +2.5-ös opció remek választás erre az ütközetre…

Bayer Leverkusen-Werder Bremen +2.5!

Roger Schmidt állásába került a dortmundi zakó, az új tréner gólos mérkőzésen mutatkozhat be hazai közönség előtt.
Tayfun Korkut vette át a Bayer szakmai irányítását, miután a piros-feketék gödörbe kerültek. Ennek a mélypontja a múlt szombat volt, amikor is a gárda 6-2-re kapott ki Dortmundban. Bellarabiék lecsúsztak a 10. helyre, van reményük ugyan még valamelyik EL-pozíció megszerzésére, de ehhez nagyot kellene javítaniuk formájukon. 30 pontosak, hazai környezetben 5-2-5–ös, igencsak szeszélyes mérleget produkáltak. A BL-ben még állnak Kamplék, de az otthon összeszedett 2-4-es hátrány ledolgozására csekély a remény a Vicente Calderonban. A keretben Tah sérült, Calhanoglu pedig még eltiltását tölti.
A brémaiak menekülnek a kiesés elől, és mostanság jól is teszik az északiak. A zöld-fehérek 25 pontjukkal a 14. pozíciót foglalják el, de közel vannak még a veszélyes zónához, úgyhogy izgalmas hetek várnak még a drukkerekre. Alexander Nouri vezetőedző azért hozott új impulzusokat a játékosoknak: Kruséék az utolsó három bajnokijukat behúzták, így most már az önbizalommal sincs probléma. Vendégségben 3-3-5-ös mérleget hoztak össze Pizzaroék, ehhez a gólkülönbség 15-25 – itt érdemes megjegyezni, hogy csak az Allianzban nem tudtak betalálni Gnabryék. A keret nem lesz teljes, a múlt heti, Darmstadt ellen megnyert bajnokin sérülés miatt kellett lecserélni Fritzet és Junuzovicsot, rajtuk kívül Hajrovics nem lesz bevethető.
A Leverkusen rossz passzban van, a Bréma szárnyal. Az edzőváltás lendíthet a piros-feketéken, esélyesebbnek is érezzük Hernandezéket, viszont a találatokban látunk nagyobb fantáziát. Mindkét féltől várunk gólokat, mi a +2.5-ös opciót favorizáljuk.

Olvasói sztorik