Hírek

Jótékonyság: Fradi-relikviákkal gyűjt az elhunyt édesanya gyermekeinek az egykori NB I-es kapus

A korábbi élvonalbeli kapus, Nagy Gábor is gyűjtést szervezett egy tragikus sorsú, szülők nélkül maradt család számára. A Soroksár SC kapusedzője, aki szabadidejében a Fradi öregfiúk-csapatának hálóját is védi, az alábbi mondatokkal kommentálta a Fradi-játékosok által dedikált relikviák célját:

– Tragikus baleset történt február 5-én a Bodrogközben… Azon a vasárnap reggelen két autó ütközött frontálisan Alsóberecki térségében, és ahogy az lenni szokott, a vétlen gépjárműben négyen vesztették életüket, köztük az a hölgy is, aki nekem is személyes ismerősöm volt… Móni három gyermeket nevelt egyedül, mert férje már évekkel korábban meghalt. Három műszakban járt Sátoraljaújhelybe dolgozni, hogy tisztességesen felnevelhesse fiait. Éppen az éjszakai műszakból tartott hazafelé azon a tragikus reggelen is… Három gyerek maradt tehát árván, most a nagymama folytatja a nevelésüket…

A kapus társa, Dibusz Dénes dedikált mezét, egy teljes csapat által aláírt Fradi-mezt, valamint focicsukákat bocsátott jótékony licitre. A teljes bejegyzés és a licit itt érhető el.

Olvasói sztorik