Hírek

Almere-FC Oss

Almere-FC Oss +2.5! +3.5!

Kiszakad a gólzsák ma este a Mitsubishi Forklift Stadionban! Legalább három találattal kalkulálunk!
Az Almere 42 egységével a 7. a holland másodosztályban. Jack de Gier együttesen jó eséllyel részese lesz a play offnak, ehhez viszont kissé stabilizálnia kellene a formáját. Két vereség után nyert kétszer, majd legutóbb újra kikapott. Otthonában az erősebbek közé tartozik, statisztikája 9-1-3, ehhez 27-14-es gólkülönbség társul. Az over/under statisztikája 17/9. A keretben két hatgólos hátékos hiányzik, rajtuk kívül egy bekk eltiltását tölti majd a mai meccsen.
Az FC Ossnak nem lehetnek play offos reményei, a piros-fehérek ugyanis csak a 14. helyen állomásoznak. 30 egység áll a nevük mellett, vendégként viszont azért sebezhetőek. 4-1-8-as a túramutatójuk, 20 góljukra 35-tel feleltek az ellenfelek. Francois Gesthuizen együttesének a legrosszabb a védelme az egész ligában, összességében már 66-szor mondott csődöt. Az over/under mérlege 22/4. A formája most éppen felfelé ívelő, egy idegenbeli győzelem után otthon ikszelt – előtte viszont négyszer kapott ki zsinórban. A keretben egy kapus és egy támadó középpályás sérült, eltiltottja nem lesz a társulatnak.
Szeptember végén úgy nyert idegenben 3-2-re az Almere, hogy az Oss már 2-0-ra vezetett. A két alakulat összecsapásán ma is elszabadul a pokol, és lesz legalább három, de akár négy gól is. Tippünk így: +2.5 és +3.5!

Ajax 2-FC Eindhoven +2.5! +3.5!

Az amszterdami fiatalok otthon rendre kivégzést tartanak: ma is gólokkal számolunk!
Le a kalappal Marcel Keizer együttese előtt. Az Ajax U21-es alakulata stabilan őrzi 2. helyét a bajnokságban úgy, hogy nem válthat osztályt, és a play off tagja sem lehet. A piros-fehérek 53 pontot zsebeltek be eddig, otthonukban félelmetes, 10-2-1-es mérleget produkálva. A gólkülönbségük is figyelemre méltó, 42-18, és összességében is az övék a legjobb támadógépezet (68 találat 26 fellépésen). 19/7 az alakulat over/under statisztikája. A formája jó, legutóbb idegenben győzött a brigád, amelyből egy szélső marad ki sérülés miatt, eltiltott nem lesz.
Az FC Eindhoven harcban áll a rájátszást érő pozíciókért, jelenleg a 9. 39 egységgel, visszafogott 3-2-8-as vendégmérleggel. Ricardo Moniz társulata szeszélyesen teljesít mostanság két nyertes meccs után kétszer megégett, viszont legutóbb az erős MVV-től hozott pontot. Ráadásul nem kapott gólt – ilyen is ritkán fordult elő a kék-fehérekkel… Over/under mutatójuk 18/8, tehát a nyílt futballt tolják az eindhoveniek is. A keretben eltiltott nem lesz, és friss sérültről sem számolt be a klub hivatalos honlapja.
Gólokban gazdag kilencven percet várunk! A meccs esélyese a hazai alakulat, de a találatokban jobban bízunk. Tippünk +2.5 és +3.5!

Olvasói sztorik