Hírek

FC Oss-Den Bosch

FC Oss-Den Bosch +3,5!

Gólokból nem lesz hiány a ma esti alsóházi randevún…
Az FC Oss a holland másodosztály 15. helyén tanyázik 29 egységgel. Hazai környezetben felettébb szeszélyes, mérlege 5-1-6, ehhez 29-30-as gólkülönbség társul. Rossz sorozatot zárt le a minap, amikor is meglepetésre nyerni tudott az FC Eindhoven vendégeként (1-2). A piros-fehéreké a liga legrosszabb védelme, ugyanakkor támadásban erős, Boere már 26 találatnál jár, ezzel gólkirályjelölt. A gárdában egy kapus sérült most már régóta, eltiltás nem nehezíti a szakvezetés dolgát. 16-szor játszott már az FC Oss +3.5-ös mérkőzést ebben a szezonban…
A Den Bosch a 13. 32 ponttal, a kék-fehérek vendégként nem erősek (3-2-7), viszont a gólkülönbségük figyelemre méltó: 20-27. Wiljan Vloet alakulata jól kezdte a 2017-es esztendőt, de az utolsó két fellépését már elrontotta, előbb a Volendamtól, majd az Almerétől kapott ki. A keretben egy balbekk és egy balszélső sérült, egy fontos középpályás viszont a múlt héten már visszatérhetett, felépült sérüléséből. Eltiltott nem lesz. A brigád 9 alkalommal jutott négygólos meccsekig a bajnokságban.
Örömfocit várunk a ma esti meccstől, véleményünk szerint ismét nem a védelmek brillíroznak majd. Tippünk így: +3.5!

De Graafschap-Telstar +2.5!

A tavaly még élvonalbeli házigazda gólos meccset vívhat mai ellenfelével.
A De Graafschap a tavalyi búcsú után a visszajutás célját tűzte ki maga elé, ám gyorsan kiderült, hogy ez bizony a lehetetlen küldetés kategóriájába tartozik. A kék-fehérek a gyenge ősz után edzőt váltottak, ám egyelőre Henk de Jong vezetésével sem megy jobban a társulatnak. Mindössze a 18. pozíciót foglalja el, 21 egysége van, ehhez pedig felettébb szeszélyes, 6-1-5-ös hazai mérleg párosul. Viszont a találatokkal nem fukarkodnak a fiúk, legalább is saját közönségük előtt, mert e 11 bajnokin 30-21-es gólkülönbséget produkáltak. Over/under mutatója 17/8. A formája gyenge, négy zakó után jött egy siker, majd újabb sitt. A keretben egy középpályás bajlódik sérüléssel, eltiltott nem lesz.
A Telstar 29 pontjával a 14. helyen állomásozik, a play offra nincs sok esélye. Idegenben nem szabad leírni, ezt 3-4-5-ös mérlege is bizonyítja, és bizony nincs is rossz passzban a piros-kék sereg. Két győzelem után mondjuk otthon illett volna legyűrni a sereghajtót (Achilles 1-1), ám azért ne legyünk telhetetlenek egy kiscsapattal szemben. A gólok mostanság szépen jöttek a meccsein, jelenleg 13/12 az over/under statisztikája. Sérülés miatt egy kapus és két bekk biztosan nem lehet ott a találkozón.
Szeptember elején 2-1-re győzött a Telstar hazai pályán. Ma a De Graafschapot tartják a bukik esélyesebbnek, ám ezzel nem feltétlenül értünk egyet. Annál inkább bízunk a gólokban, szerintünk három simán összejöhet. Tippünk így: +2.5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik