Hírek

Korábbi Fradi-legenda lett a Soroksár új ügyvezetője és sportigazgatója

Dragóner a Ferencvárossal is szoros kapcsolatban marad.

Dragóner Attila lett az NB II-ben szereplő Soroksár ügyvezetője és sportigazgatója, aki szoros kapcsolatban marad a Fradival is – számol be a zöld-fehérek hivatalos honlapja.

Az elmúlt években a Ferencváros utánpótlásában dolgozó Dragóner Attilát nevezték ki a klub partnercsapatának, az NB II-ben a második helyen telelő Soroksár ügyvezetőjének és sportigazgatójának. A döntés már kedden megszületett, de Dragóner Attila hivatalosan csak április 1-jén kezdi meg a munkát új pozíciójában.

A fradi.hu interjúja:
– Gratulálunk a kinevezéshez! Milyen feladatok várnak rád Soroksáron?
– Köszönöm szépen! Sportigazgatóként hozzám tartozik majd a teljes soroksári labdarúgás, az utánpótlás és a felnőtt csapat egyaránt. Persze ahogy mindenhol, Soroksáron is az első számú együttes szereplése kerül a kirakatba, de a csapat felépítése, a klubstratégia meghatározása is nagyon fontos feladatom lesz.

– Az őszt feljutást érő, második helyen zárta a Soroksár az NB II-ben. Reális cél lehet, hogy a következő szezont már az élvonalban kezdje meg az együttes?
– Erre még korai lenne válaszolnom, ehhez alaposabban meg kell ismernem a lehetőségeinket. Sok ötlet van már a fejemben, de alaposan fel kell mérnem a klub helyzetét, hogy ezekből egy megvalósítható tervet állítsak össze.

– A Ferencváros és a Soroksár együttműködése révén továbbra is segítheted majd a Fradit?
– Hadd kezdjem ott, hogy köszönetet mondok Kubatov Gábornak, Nyíri Zoltánnak, Orosz Pálnak és dr. Arany Miklósnak! Amikor abbahagytam a labdarúgó-pályafutásomat, és berúgtam azt a bizonyos gólt a Pápa ellen, nekik köszönhetően gyakorlatilag a következő héten már az utánpótlásban dolgoztam, 100%-osan megbíztak bennem. Remélem, tudtam visszaadni a klubnak az elmúlt közel 5 évben valamit. Nagyon hálás vagyok a velem együtt dolgozóknak, különösen Rácz Gabinak és Keller Józsinak. Természetesen számíthatnak rám a továbbiakban is, és biztos vagyok benne, hogy mivel a Soroksár a Fradi partnercsapata, továbbra is a Ferencváros segítségére lehetek.

forrás: fradi.hu

Olvasói sztorik