Hírek

FC Eindhoven-FC Oss

FC Eindhoven-FC Oss +3,5!

A két együttes egymásnak esik, ez tuti, mint ahogy a gólzápor is!
Csalódást keltett Ricardo Moniz alakulata hétfőn este: a sereghajtónál vendégeskedtek a kék-fehérek, és kaptak ki 4-3-ra egy igazán fordulatos mérkőzésen. A vendégek felálltak kétgólos hátrányból (3-1-ről 3-3), de a hajrában gólt kaptak, így pont nélkül térhettek haza. A társaságnak így is jó esélye van a rájátszásra, 38 pontjával a 9. helyről várhatja a folytatást. Hazai pályán egészen jól muzsikálnak az eindhoveniek, mérlegük 9-1-2, ehhez 26-11-es gólkülönbség társul. A formájuk ingadozó, ha otthon futballozhatnak, akkor nyernek, ha utazásra kényszerülnek, akkor rendre kapitulálnak. Találatukból nincs hiány a mérkőzéseiken, over/under mutatójuk 17/7, 9-szer játszottak +3.5-ös találkozót. Egy szélső eltiltott lesz, miután kiállították hétfőn, rajta kívül meghatározó játékos nem lesz a csapatban.
Az FC Oss pocsék formában van, még szerencse, hogy már nem tud kiesni, ugyanis korábban 26 egységet azért csak összeszorgoskodtak a legények. A piros-fehérek sorozatban négyezer kaptak ki, és idegenben amúgy is “lájtosabban” teljesítenek. Mérlegük 3-1-8, ehhez a gólkülönbség 18-34. Összességében is az övék a liga legrosszabb védelme, találati mutatójuk 47-64 – mindez 24 fellépésen. Over/under tekintetben 21/3 a statisztikájuk, de már 16-szor játszottak +3,5-ös bajnokit. Egy középpályás eltiltását tölti majd, rajta kívül egy kapus nem lesz bevethető, ő sérült.
Szeptemberben az Oss hazai környezetben 6-2-re verte az FC Eindhovent, előtte évben viszont mindkétszer 4-0-ra a kék-fehérek diadalmaskodtak. Ma is a találatokban bízunk, mi a +3.5-ös és a +2.5-ös opciót favorizáljuk!

Den Bosch-Almere City +2.5!

A két középcsapat ütközetétől gólokat várunk…
A Den Bosch 32 egységével a 13. pozíciót foglalja el a tabellán, ha nagyot hajrázna a kék-fehér együttes, úgy még akár a play offra is odaérhetne. Jelenleg azonban nem úgy fest a helyzet, ugyanis Wiljan Vloet alakulata totálisan kiszámíthatatlanul teljesít, az idén eddig 2-1-2-es mérleget hozott össze – hétfőn Volendamban adta meg magát a gárda (2-1). Hazai közegben sem olyan félelmetesek Regalesék, statisztikájuk 6-3-3, ehhez 16-15-9ös gólkülönbség társul. A keretben volt változás a télen, egy jobbszélső eligazolt, helyére az ifjúsági csapatból érkezett játékos. Friss sérült nincsen, a házi gólkirály felépült, hétfőn találattal tért vissza a csapatba.
Az Almere jobb pozícióból várhatja a folytatást, Jack de Gier alakulata a 8. 39 ponttal, így ha nem rontja el nagyon a szezon második felét a piros-fehér brigád, részese lehet a rájátszásnak. Az idegenbeli produktumon kellene javítania Valpoortéknak, mutatójuk mindössze 3-2-7, az utolsó négy túrájukat bebukták, ráadásul alaposan meg is szórták őket: ezeken a fellépéseken 17-szer zördült meg a hálójuk! A formájuk szeszélyes, mert hazai pályán azért gyűjtögetik az egységeket, hétfőn az Emment gyűrték le 3-1-re. A védelem a gyenge láncszem, már 45 gólt kaptak, ez majdnem kettes gólátlagot jelent. A támadósor jól tolja, bár ezúttal ebben a csapatrészben lesz hiányzó.
A hazaiak 17/7-es, a vendégek 16/8-as over-under mutatóval rendelkeznek, ősszel 4-1-re nyert az Almere. Az az érzésünk, hogy ezúttal is egymásnak esnek a felek, és összehoznak legalább három találatot. tippünk így: +2.5!

Olvasói sztorik