Hírek

Busztragédia: sztárparádé várható a Fradi jótékonysági tornáján

A házigazda FTC mellett parkettre lép az Újpest, a Honvéd és az MTK öregfiúk-csapata is.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros február 12-én, vasárnap délelőtt 10 órai kezdettel jótékonysági öregfiúk teremtornát szervez a veronai buszbaleset áldozatainak emlékére, az esemény teljes bevételével pedig szeretnének segíteni a hozzátartozókat és a sérülteket.
Az eseményen igazi sztárparádé várható, az 1970-es és ’80-as évek meghatározó labdarúgói fogadták el a Ferencváros meghívását – olvasható a fradi.hu-n. Már biztosan ott lesz az MTK-val Gáspár József, Huszárik László, Valuch Ernő, Handel György, Fülöp Ferenc, Boda Imre, Gellért Tibor és Kovács János, a Honvéddal Andrusch József, Sallai Sándor, Garaba Imre, Nagy Antal, Gyimesi László, Dajka László és Esterházy Márton, az Újpesttel Koszta János, Tóth József, Tóth András, Jurácsik Mátyás és Zámbó Sándor.

A Ferencváros színeiben pedig újra zöld-fehér mezt ölt Kollár József, Ebedli Zoltán, Szokolai László, Murai Sándor, Takács László, Pogány László, Rab Tibor, Mucha József, Máté János és Szőke István, de ott lesz az eseményen Nyilasi Tibor, Martos Győző, és Bálint László is.
Az eseményt a Honvéd-Újpest találkozó nyitja meg, amelyet egy FTC-MTK örökrangadó követ, végül a két győztes csapat vívja egymással a teremtorna döntőjét. Így a döntőben akár egy derbi is összejöhet. A mérkőzések 2*15 percesek, ötperces félidőkkel, és tíz perc bemelegítéssel a meccsek között. A döntőt a két győztes csapat vívja egymással.

Olvasói sztorik