Hírek

Las Palmas-Valencia

Las Palmas-Valencia Mindkét csapat betalál! X2!

A denevére életjelet adtak magukról a múlt héten, ma folytathatják pontos sorozatukat…
A Las Palmas klasszikus középcsapat a La Ligában. A kanárik a 11. pozícióban tanyáztak a játéknap előtt, 25 egységük van, amelynek zömét otthonukban gyűjtötték. Mérlegük 5-5-0, 18-9-es gólkülönbség társul az eredménysorhoz. A formája hullámzó, győzelem, vereség és iksz volt a három legutóbbi bajnokin a kimenetele. A kerete erős, támadásban erős, a 4-3-3-as felállást preferálja Quique Setien vezetőedző. A csapatból hiányzik majd két bekk, egyikük eltiltás, másikuk sérülés miatt, de visszatérhet Boateng.
A Valencia botrányos évadot fut, a kiesés réme is fenyegeti a fehér-feketéket. Jelenleg a 15. helyen állnak 19 ponttal, igaz, egy meccsel kevesebbet játszottak riválisaiknál. A gárdánál december végén mondott le Prandelli, most Voro mester irányítja a szakmai munkát. Az elmlt hetekben kezd összeállni a társulat játéka: előbb az Espanyolt verték el a Mestallában, majd három egységgel tértek haza a Villarrealtól is. Eddig idegenben 3-2-5-ös statisztikát produkáltak Neniék, gólkülönbségük 15-16, tehát azért odaérnek az ellenfelek kapujához a vendégek. A keretben lesz hiányzó, Rodrigo Moreno és Siqueria sérült, Abdennour pedig még az Afrika Kupán van a válogatottal.
A Valencia elkapta a fonalat, és ma szerintünk ismét jók lehetnek Mináék egy pontra legalább. A gólváltás szintén könnyen jöhet, ugyanis a hazaiaknál és a vendégeknél is nagyszerű támadók várnak bevetésre.

Jong Ajax-Almere City +3,5!

A holland másodosztályban ezúttal is gólokra vadászunk.
Az Ajax második együttese remekel a ligában, 43 pontja van, s noha nem válthat osztályt, ez egyelőre nem látszik meg a fiatalok motivációján. Otthonukban brutálisak, 8-1-1 a statisztikájuk, gólkülönbségük 31-13. A formájuk pazar, október vége óta nem kaptak ki, pénteken a Den Boschnál győztek hátrányból fordítva. A legtermékenyebb csatársor az övék, 21 bajnokin 62 gólt jegyeztek. A 3.5 Over/under mutajuk 10/11. A keretben nincs friss sérült.
Az Almere a 7. 36 egységgel, a play off részese lehet, ehhez viszont javítania kellene idegenbeli mérlegén (3-2-5, 19-23). Az újév jó indult a gárdának, hiszen egy hazai iksz után elverték a Fortuna Sittardot (2-0). 11-szer játszottak olyan bajnokit, amelyen esett legalább négy találat. A középpályán lesznek hiányzók sérülés miatt.
Eseménydús kilencven percre van kilátás, amelyen szerintünk lesz legalább 4 gól. Tippünk így: +3.5!

Olvasói sztorik